SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'tan Miting Teşekkürü

0
Güncellendi - 2018-06-03 00:22:46
Polat'tan Miting Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılayan Malatyalılara teşekkür etti.

Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mayıs Perşembe günü Malatyalılar tarafından coşku ve sevinçle misafir edildiğini belirten Başkan Polat, bu coşkunun karşılıklı kurulan gönül bağından kaynaklandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği mitinge yoğun bir şekilde katılan vatandaşlara yönelik bir teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Polat, mesajında şunları belirtti:

"Birçok alanda olduğu gibi Türkiye siyasetinde de belirleyici rol oynayan Malatya’mız, 31 Mayıs Perşembe günü siyaset anlamında tarihi günlerinden birini daha yaşadı. İktidara geldiği 16 yıldan bu yana Malatyalılarla özel bir gönül bağı olan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 18. kez Malatya’mıza misafir oldular. Malatya’ya her gelişinde coşkulu bir şekilde karşılanan Sayın Cumhurbaşkanımız, bu gelişinde de hemşerilerimiz tarafından büyük bir coşku ve neşeyle karşılandı.

Halkın içerisinden gelen ve halktan birisi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, Hakk’ın ve haklının yanında, haksızın ve zalimin de karşısında dik duruşuyla ülkemizde olduğu kadar dünya genelinde de gönüllere taht kurmuştur. Malatya’mıza ve ülkemize yaptığı hizmetlerle adeta ülkemize çağ atlatan Cumhurbaşkanımız, 2023 ve 2071 hedefleriyle devletimizi ve milletimizi hak ettiği yerlere kararlılıkla taşımaktadır.

Bu güne kadar Türkiye ortalamasının üzerinde bir oranla Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a destek veren Malatya’mız, bundan sonra da aynı desteğini artırarak devam ettirecektir. Mitingdeki coşkulu kalabalık, kadirşinas hemşerilerimin Türkiye sevdalısı, mazlumların umudu, dünya lideri Erdoğan’a verdiği desteğin çok açık bir göstergesidir.

İftara yakın bir saat olmasının yanı sıra yağmurlu havaya rağmen, genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-erkeğiyle, çoluğuyla-çocuğuyla miting alanını doldurarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a coşkulu bir şekilde destek veren, layıkıyla ev sahipliği yapan tüm hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi bu defa da Malatyalılar üzerine düşeni yapmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Malatya’ya hizmet etmeye, ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • HKN44 (6 yıl önce)
    CUMHUR İTTİFAKI DESTEKLEYECEĞİM. AMA VEKİL DE BU ÜLKENİN BEKASININ GARANTÖRÜ MHP TABİKİ.. VATANDAŞLARIMIZ MHP YE SANDIKTA TEVECCÜH GÖSTERECEK..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Bazı fitne çıkarmaya çalışan kişiler var dikkat edelim..sürekli milletvekili adayları hakkında kötümser ifadeler kullanıp algı yaratmaya çalışıyorlar..zaten bu kişiler muhalif kişiler..bizim oyumuz recep Tayyip Erdoğan a..vekilliktede akp
    0
    0
    Yanıtla
  • Yoo muhalif falan değiliz.bizde oyumuzu reise vereceğiz.ama vekil listesi hoş değil.beğenmedik.sadece mhp ye oyumuzu vereceğiz.bakıyorum mhp 'nin ak partiye verdiği desteği,ak parti mhp ye vermek istemiyor.bu ne iktidar,koltuk hırsı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    Koca reisi yağmura teslim ettiniz ak partili yetkililerde yağmurluk varken ramazan ayında vatandaşı sırılsıklam ettiniz milletin çoğu bıraktı gitti ne yapsın adam hakikaten millet size selam vermez Reis olmasa bir miting alanında ki günler öncesinden yağış biliniyor tedbir alamayan il yönetimi veya belediye başkanları siz ili nasıl yoneteceksiniz reise can feda ama size yuh olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn. Alper göğe çadır mı çekilmeliydi? Muhalif olmak adına daha neler söyleyeceksiniz acaba? Hem yaz mevsiminde hele de ramazan ayında serinlik iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (6 yıl önce)
    Sayin maski mudurleri lutfen maski abone islerindeki personellere edbi saygiyi ogretin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan (6 yıl önce)
    Seher hanıma Yorumunuza Çakır a piyango vurdu diye bahsetmissiniz lakin bahsettiğiniz piyango nedir belirtmemissiniz bizi de bildirirseniz seviniriz Çakır Malatya için gecesini gunduzune katmış halka hizmeti hakka hizmet dir sözünü kendine şiar etmiş bir şahsiyettir çevreyolu altı çevre yolu üstü ayrımı yapmadan hizmet dağıtan Malatya için kayıp Ankara için kazanç olan bir şahsiyettir Malatya'nın hemen hemen tüm ilçeleri köyleri ne eşit bir şekilde hizmetler kazandırmış birisidir bence 2009 öncesi ve sonrası diye Malatya'ya bir göz atarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • 2009 ile 2018 arasını kıyaslıyorsun tabiki yapacak görevi o. Ona bakılırsa 1990 yılının malatyasıyla 1998 yılının malatyası bir mi . Biraz mantıklı konuşun.Hiçmi 3mhp 1 chp 2 akparti cıkarmaz cakır sınıfta kalır :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Atom Karınca (6 yıl önce)
    Çakır Malatya nin kahramanidir hizmet adamıdır kıymetini bilmek gerekir..!
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (6 yıl önce)
    oturun kalkın Reise dua edin yoksa size kimse oy vermezdi ama bu seçim fatkli Reise oy var size yok keşke reis gorse Malatya AKP yönetimi halka nasıl tepeden baktığını torpilin adam kayirmaciligin typ isci alimini bile teşkilat isim verfigi kişilerin alınması
    0
    0
    Yanıtla
  • Size bu algıları oluşturmaya çalışanlar amacına ulaşıyor işte. Ahmet Çakır Malatya’nın gelmiş geçmiş en dürüst belediye başkanıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)Mak44 isimli kullanıcı yorumuna
    O yüzdendir Başkan olur olmaz kendi yaptığı binaya hemen asfalt döktürdü. Kışla Caddesi şirket kat ruhsatı 12 kat iken 18 kata çıkardı avm ruhsatı Yok ne işlem yaptı sen açıkla o açıklamadan utandı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet sefa (6 yıl önce)deniz 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim sizce mantıklımı başkanı reis yapmak ve mecliste yanlız bırakmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Oy yoook
    0
    0
    Yanıtla
  • seher (6 yıl önce)
    Sana ve Çakır'a piyango vurdu sesinizi çıkarmayın. Nereden nereyeeeeee...bir yıl önce söylenenlere bak şimdiki duruma bak vaybe.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yaşar (6 yıl önce)seher isimli kullanıcı yorumuna
    Ortak Meclis’te sen Belediye de ne güzel İstanbul. Kart sayıları artmaya devam kim tutar sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (6 yıl önce)seher isimli kullanıcı yorumuna
    Eleştirisel anlamda attığınız yorumunuza istinaden; kaynaksız veya sade bir bakış açısını temel alan kaynaklardan faydalanılarak eleştiri yapılamayacağını bilmeniz gerekir Seher hanım. Malatyahaber.com üzerinden eğer bir eleştiride bulunacaksak, elimizde bu eleştiriyle ilgili yeterli kaynaklar mevcutsa ve eleştireceğimiz konunun da uzmanıysak, bu eleştiriyi yapacağımız kişiye öncelikle şahsi olarak ulaşmalı, konu hakkındaki açıklamasını dinlemeli, ardından eleştirimizi yapmalıyız. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilsek, fakat içimize sinmeyen veya vicdanımızın kaldıramadığı bir şey varsa, bunu soru olarak ifade etmeli, sorunun yanıtını almalı sonra araştırmalıyız. Sırf laf olsun diye doğrudan bir yorum atıp eleştiri yapmak yerine, zihnimizde netleşmeyen bir şey varsa, kişisel görüş olarak rahatsızlığımızı daha az agresif bir dille ifade etmeliyiz. Kanaatim gereği Sayın Çakır mahalle mahalle geziyor. Buyrun katılın ve aklinizda artniyetli yaklaşım haricinde soru veya sorunlar namına birseyler varsa, bunu kendiniz sorabilir, akabinde aklinizdaki kalıntıları burada dönüp tekrardan paylaşabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa bey anlaşılan sizde biliyor ve farkındasınız bir yıl önce söylenenlerin.. kimseye laf olsun diye ve haksız bir eleştiri yapmadım. Benim ne dediğimi siz nereden anladınızda beni eleştiriyorsunuz. Belki ben bambaşka birşey söylemek istemişimdir. basit sade bir yorumu başka tarafa çekmeyin. İki değerli siyasetçimiz için ben geldikleri yüksek noktayı kinayeli bir şekilde belirttim. Ama sizin aklınızda başka şeyler canlanmışşa ne yapalım. her ikiside malatyamız için değerli siyaset adamları olmuştur. hayırlı olsun. yorumda başka şey aramayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Tayyip Erdoğan'a oy vermiş ve yine oy verecek bir seçmenin.. bunu da belirteyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmetsefa (6 yıl önce)seher isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim adamlr bizler için vatandaşları için türkiye için malatya için ailesinden uzak kalıyorlar geceleri gündüzleri birbrine giriyer
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir yıl önce söylenenler dedikoduydu şu anda söylenenlerde dedikodu. 9 yıl belediye başkanlığı yapmış adam emeği var hizmeti var aday olur tabi ve seçilirde. Bir güruh Ahmet çakırı istemeyen dedikodularla gündem oluşturmaya çalışıyor. HALKIN teveccühü yüksek Çakırın adaylığından memnun. Önemli olan HALKIN ne söylediği. Reisle ve Ak partiyle durmak yok yola devam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Sanki polat için gidildi
    0
    0
    Yanıtla