SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pompalı Tüfek Kullanılan Kavgada 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-05-18 02:31:25
Pompalı Tüfek Kullanılan Kavgada 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da komşu olan iki aile arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.

Olay, Cevatpaşa Mahallesi Yavuz Sultan Selim Sokak Üzerinde saat 22.00 sularında meydana geldi. Komşu olan iki aile arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, şüpheli M.K. pompalı tüfek ile ateş açarak O. G. ve Z.G. bacaklarından yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 ambulansları ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, şüpheli M.K.'yi kısa sürede olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldılar. Olaya karıştığı belirtilen Ç.A. adlı şüpheli de 02.00 sıralarında polis tarafından yakalandı.

Olay yerinde yapılan incelemede 5 adet boş tüfek kartuşu bulundu. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kağan Öztürk (2 yıl önce)
    Herkes silahlanmış ufak bir sinir harbinde katliama hazırlar e nasılsa cezalarda hak getire hele bir idam gelsin cezalar ağırlaştırılsın bak bakalım adam vurmak darp silah uyuşturucu vs. cesaret edebiliyorlar mı tabi af saçmalığı da olmayacak.
    0
    0
    Yanıtla