SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Portekiz Basını Yazdı.. 'Yeni Malatyaspor'a Kiralanacak'

0
Güncellendi - 2021-08-15 03:44:53
Portekiz Basını Yazdı.. 'Yeni Malatyaspor'a Kiralanacak'
A- A+ PAYLAŞ

Portekiz'de yayın yapan Record Gazetesi, Sporting Lizbon'un defansif orta saha oyuncusu İdrissa Doumbia'nın 1 yıl süre ile Yeni Malatyaspor'a kiralanacağını yazdı.

Record gazetesi, Yeni Malatyaspor'un, Sporting Lizbon'da forma giyen Idrissa Doumbia'yı renklerine bağlayacağını duyurdu.

"Idrissa Doumbia Türkiye'ye gidiyor. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Malatyaspor'a kiralanacak" başlıklı haberde, Fildişi Sahilli futbolcunun bir yıllığına kiralanacağı belirtildi.

23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, bir önceki sezon 25 maçta görev yaparken, gol ya da asist üretememişti.

Idrissa Doumbia'nın güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro görünüyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • tamer mor (3 yıl önce)
    Ayağımızı urganımıza göre uzatıyoruz. Nasreddin hocanın deyişiyle ya tutarsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    geçen sene devre arasında transfer rekoru kırmışlardı ama aldıkları oyuncular nerede bilen var mı? Bu senede öyle olacak sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyupk (3 yıl önce)
    Halen bekliyik
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşallah başarılı olur Ehtiraz eden ve beğenmeyen beyler tepkinizi merak ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (3 yıl önce)
    Gol ve asist yoksa bir sezonda tam bize yakışır alsınlar hatta ne kiralaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cavit44 (3 yıl önce)
    Niye yomra sporda oyuncu kalmadı ki bumu alıyorlar baksınlar var dır orda yoksa hakim oğlu sporda .araklı--da var dır adil gevreğin vizyonu bir buralara ulaşmaz. Adamın vizyonu yomra.arakli birde hekimoğlu
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (3 yıl önce)
    Transferler ne kadar yeterli göreceğiz gözle gördüğümüz çoğu 2 lig topçusu alınan isimlerin, tetteh ve mallan bonservisleri ile alındı aabid ve haddadi de diğer transferler hep dedim adil başkan hemen her sene ya tutarsa transferleri yaptı bu sene biraz daha fazla yaptı inşallah sezonu istediği gibi bitirebilir bu takım ama sanki bu sene de 2 sene evvel ki gibi olacak gibi duruyor. YETERSİZ YÇNETİM ve YETERSİZ TAKIM.
    0
    0
    Yanıtla