SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Sezonun İlk Golünü Attı Ama..

0
Güncellendi - 2018-11-04 18:25:14
Pütürge Sezonun İlk Golünü Attı Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Pütürge Belediyespor, sahasında Erzincan ekibi Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor’a 2-1 mağlup oldu. Pütürge Belediyespor’un cezası nedeniyle tribünlere seyirci alınmazken, yeşil beyazlılar bu sezonki ilk golünü kaydetti.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Burak Altınel, Gökhan Erzin, Levent Yeşilyurt hakem üçlüsü yönetti.

Pütürge Belediyespor sahaya Volkan Tuncel, Cem Sarı, Furkan Evren, Enes Ataş, Ömer Faruk Göldağı, Abdullah Özdemir, Emre Kaya, Erdem İsotçu, Hacı Mehmet Tunç, Fatih Sakin ve Hıdır Surme on biriyle çıktı.

Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor ise İbrahim Osmanu, Eftal Umut Dağ, Berkay Gündüz, Abdulmuttalip Savaş, Vedat Çalık, Oktay Özer, Ömer Faruk Sevik, Sefa Uludoğan, Muhammed Gökhan Aktaş, Sezai Kaba ve Okan Akdeniz on biriyle mücadele etti.

Ulalar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmanın 1.dakikasında Okan Akdeniz’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Erzincan ekibi 26.dakikada bir kez daha Okan Akdeniz’in kaydettiği golle maçta durumu 2-0’a getirdi. Pütürge Belediyespor, 33.dakikada Abdullah Özdemir’in penaltıdan kaydettiği golle farkı 1’e indirdi ve ilk yarı 2-1 Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında Pütürge Belediyespor daha etkili olan taraf olsa da gol sesi çıkmadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Pütürge Belediyespor, 7.hafta sonunda hanesine puan yazdıramazken, bu sezonki ilk golünü atmış oldu.

M.YEŞİLYURT HAFTAYI MAÇ YAPMADAN GEÇİRDİ..

Bu arada, BAL 2. gruptaki diğer Malatya temsilcisi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu haftaki rakibi Hankendispor ligden ihraç edildiği için haftayı maç yapmadan geçirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Neler oluyor pütürgeye ,eksik ne, niye böyle, gurbetteki bir hemşehrili olarak üzülüyorum,niye açıklama yok.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • osman çoban (5 yıl önce)
    normal ben ulalar kendi kalelerine gol atmıştır die tahminde bulundum aslında ama yanılmışım.15 gol atıp transfer yapacak santforlar vardı....takım die bşe yok ortada o kadar verilen paralar çöpe gitti sonrada malatya futbolu nie gelişmiyo deriz sahalar da yapılsa tesislerde yapılsa zihniyet değişmediği sürece hainlik fesaqtlık bitmediği müddetçe bu memleketten bişe olmaz.ama hakkını yemeyelim haftaya deplasmanda galip gelicek takım hemde 3_0 içime doğuyo....
    0
    0
    Yanıtla