SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Karapınar Sit Alanı Oldu

0
Güncellendi - 2020-03-31 02:27:19
Pütürge Karapınar Sit Alanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge İlçesi Karapınar Mevkii, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Doğal SİT, Nitelikli Koruma alanı’ ilan edildi.  Bakanlığın söz konusu kararı, Resmi Gazete’de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçesi Karapınar Mevkii’ni Doğal SİT- Nitelikli Koruma Alan’ olarak tescilledi. Resmi Gazete’de yayınlanan konuya ilişkin kararda şöyle denildi:

“27 Ekim 2017 Tarihli ve 30223 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Koruma Alanlarının Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’in 2. Maddesinin (j) bendinde yer alan “Anıt ağaçlar hariç, tabiat varloıklarının ve doğal sit alanlarının tescil kararları Resmi Gazete’de yayımlanır ve Bakanlığın internet sayfasında bir ay süre ile duyurulur” hükmü gereği belirtilen alanın doğal sit alanı olarak tescili tebliği olunur.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız