SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Parasal Sıkıntı İddiası

0
Güncellendi - 2018-09-04 17:29:29
Pütürge'de Parasal Sıkıntı İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Pütürge Belediyespor’da yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle bazı futbolcuların takımla yollarını ayırdığı ifade ediliyor.

Geçen sezon 1.amatörde şampiyon olarak adını BAL’a yazdıran siyah-beyazlılarda yeni sezon öncesi ekonomik anlamda sıkıntıların baş gösterdiği belirtiliyor.

Yeni sezon öncesi antrenörlüğe Nihat Bayındır’ın geldiği Pütürge Belediyespor’da transferde mütevazı bir yol izlenmişti.

Kurulan kadroda yer alan isimlerin alacakları ödenmediği için birer ikişer takımdan ayrıldığı ve takımın yeni sezon öncesi maçlara çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğu ifade ediliyor.

Konuyla ilgili kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, yaşanan sıkıntılardan dolayı antrenör Nihat Bayındır ve ekibinin de takımdan ayrılmayı düşündüğü ileri sürülüyor.

Pütürge Belediyespor, geçen sezon İnönü Üniversitesi’ni yenerek yıllar sonra özlemini duyduğu Bölgesel Amatör Lig’e yükselmişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Takımına,ilçene,memleketine,adamına sahip çık pötürgeli sana yakışanı yap,haydi ........haydi
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (5 yıl önce)
    kulüp adına bir banka hesabı açılsın.. yardım etmek isteyen pütürgeliler bu hesaba para yatırmak suretiyle bağış yapsın. hem daha çok katılım olur hemde şeffaf olur herşey..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubbedağlı (5 yıl önce)
    Nerdesiniz pütürge liler? Hani hedef 3.lig di.istanbuld daki pütürge li işadamları nerdesiniz? pütürge belediye başkanı nerdesin? Bu biz pütürge lilere hiç yakışmadı. oysa biz şampiyon luğa oynayacaktk.Kalkın ayağa di hadı.
    0
    0
    Yanıtla