SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rakibini Nakavt Etti, Avrupa Şampiyonu Oldu

Rakibini Nakavt Etti, Avrupa Şampiyonu Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’lı Milli boksör Hatice Akbaş, U22 Avrupa Boks Şampiyonasında altın madalya kazandı.

Hırvatistan’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası’nda 52 kg finalinde ringe çıkan Malatyalı Milli boksör Hatice Akbaş, birinci raunt sonrası, Hırvat rakibi Nikolina Cacic’i nakavtla yenerek kategorisinde Avrupa şampiyonu oldu. 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Kayhan, ''İlimizde yetişip boks Milli takımına kazandırdığımız Hatice Akbaş'ın Hırvatistan’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonasında rakibini nakavt ederek şampiyon olması bizleri çok gururlandırdı. Hemşehrimiz Hatice Akbaş'ı antrenörü aynı zamanda babası Kerem Akbaş'ı ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik eder, Hatice Akbaş' daha nice başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Başarılarının devamını dilerim Malatyalı olması ayrı bir gurur verici Maddi Manevi desdek esirgenmemeli çünkü herkes sporcu olur ama herkes ŞAMPİYON olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (2 yıl önce)
    Yıldızlar Masa tenisinde de açıklama yapılsa. Fotoğraftakilerden hangisi bir yerden para alınması gerekirken hem belediyeden hem federasyondan hemde müdürlükten para aldı. Bu konuda da açıklama yapılsa
    %0
    %100
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Teprikler sansiniz her Zaman acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İki eldiven bir kask (2 yıl önce)
    Sayın müdür Bey; destek vermek eldiven ve kask vermek demek değildir.
    %67
    %33
    Yanıtla