SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ÜNİDAP Toplantısında Yine Sadece Kızılay Var

0
Güncellendi - 2022-01-07 05:58:27
ÜNİDAP Toplantısında Yine Sadece Kızılay Var
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın başkanlığında gerçekleştirilen “Doğu Anadolu Projesi Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİDAP) 5. Dönem Toplantısı"na katıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve İnönü Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın yanı sıra, Ağrı İbrahim Çeçen, Ardahan, Atatürk, Bingöl, Bitlis Eren, Erzincan Binali Yıldırım, Erzurum Teknik, Elazığ Fırat, Hakkâri, Iğdır, Kars Kafkas, Tunceli Munzur, Muş Alparslan, Sivas Bilim ve Teknik, Sivas Cumhuriyet, Van Yüzüncü Yıl üniversitelerinin rektörleri iştirak etti.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, bölge üniversitelerinin genel durumu ele alındı. Ayrıca toplantıya katılan üniversite rektörlerinin konuya ilişkin görüş ve önerileri alınarak soruları cevaplandı.

MTÜ REKTÖRÜ YİNE YOK!

Bu arada, ayın büyük bölümünü ailesinin bulunduğu Ankara'da geçiren ve bu nedenle de eleştirilerin hedefi olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Aysun Bay Karabulut'un, ÜNİDAP'ın daha önce Erzincan'da yaptığı toplantısına katılmadığı gibi, Erzurum'daki toplantıya da katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Malatya'daki toplantı ve törenlere de, zamanını Ankara'da geçirmesi nedeniyle katılmayan MTÜ Üniversitesi rektörü, buna karşılık başta Cumhurbaşkanlığı Beştepe Külliyesi bürokratları olmak üzere bakanlık ve üst düzey bürokratları ziyaretlerine ilişkin sosyal medya paylaşımları ise devam ediyor.

Rektörlük faaliyetleri ve mesaisinden çok, hakkındaki iddialarla son dönemde gündeme gelen MTÜ rektörü, bu paylaşımlarında üniversiteyle ilgili projeleri görüştüğü ilgililerle paylaştığını öne sürüyor ve bu projelerinin neler olduğu ise bilinmiyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Utku (2 yıl önce)
    Sadece şunu sorsam Malatya’yı ulusal basında bu kadar tanıtan kim Kaydının yani Malatya’nın emeğinin peşine bir üniversite olarak düşen kim Kışa sürede tıp fakültesi gibi 5 tane açıklan üniversite kim Ya neyse ben bir Malatyalı olarak bilsemde siz kafaya koymuşsunuz anlamak istemezsiniz uzun zamandır okuyorum yazılarınızı ama bence bir sınır olamalı neyse
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi yav. Daha ortaya çıkacaklar hariç yarattığı skandal olaylarla Malatya'nın adını duyuruyor değil mi? O televizyon programlarının paralı olduğunu bilmiyor musun? Son onu bunu boşver, kredileri ödeyemezken 3 yılda 3 villayı, 4 arabayı nasıl aldığını, falcının nasıl akademisyen yapıldığını daha ne rezaletler, sorsana bunları? Daha ortaya çıkacak rezaletler de hariç. Sesini kes bari sen rezil olma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neden bu öfken ben yorum yapmazmıyım yoksa bir sorun mu var arsnızda
    0
    0
    Yanıtla
  • Utku (2 yıl önce)
    Nedeni keşke bilselerdi yazsalar çünkü sadece üyesi olanlar katılmış olabilir mi bir eğitimci olarak cevapladım
    0
    0
    Yanıtla
  • Zavallı Utku elemanı. Bölgedeki bütün üniversiteler var, bir MTÜ yok. Bu ÜNİDAP'ı dernek mi zannediyorsun? Bir de eğitimciyim demez mi? Böyle rektöre böyle bir yandaş!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer (2 yıl önce)
    Kızılay gitmişte ne olmuş, marifet YÖK başkanının toplantısına katılmak değil bir sonucu olmayacaksa katılmamaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    resmen turgut özalın ismi haybeye gitti orada okuyan gençlerimiz ne umutlarla geliyor ama içi boş...
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    kariyerine yakıştıramıyor olabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Demir (2 yıl önce)
    Rektöre hanımın ÜNİDAP toplantısına gitmesine gerek var mı? O Ankara' da. Malatya' ya geldiği yok. İşleri Beştepe' den, bakan ziyaretlerinden, YÖK başkanı ziyaretlerinden kendi çapında, devlet adamlığı adabı harici yürütüyor. NOT: Ben bakanların, YÖK başkanının, Cumhurbaşkanlığı bürokratlarının vs yerinde olsam bu kadar sık buralarda gezen, odalardan çıkmayan bir bürokratı makama ziyareti sırasında kovarım. Ancak, onların da işleri yok ki sesleri çıkmıyor. Devlet, Allah' a emanet..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    MTÜ Rektörü keyfine göre takılıyor. Helal olsun. Sorurlarsa mutlaka bir sebebi vardır ancak katılması gereken en önemli toplantı budur.
    0
    0
    Yanıtla