SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rize Maçında Yoktu, Antrenmanlara Başladı

0
Güncellendi - 2020-07-22 09:29:32
Rize Maçında Yoktu, Antrenmanlara Başladı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da sezonun en kritik maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, son hafta Malatya’da oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarında yer aldı.

Süper Ligin 33.haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0’lık skorla kaybederek, kümede kalma şansını mucizelere bırakan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 34.haftasında 25 Temmuz Cumartesi saat 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 

Ligde şuana kadar topladığı 32 puanla 16.sırada yer alan ve kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan sarı siyahlılar, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da, sakatlığı nedeniyle sezonun en kritik karşılaşması olan Çaykur Rizespor maçında, son gün antrenmanındaki sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen orta saha oyuncusu Afriyie Acquah’da Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarında yer aldı. Acquah, takımdan ayrı düz koşu yaparken, Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği maç gününe kadar netlik kazanacak.

Kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan Doğu Anadolu temsilcisinde ağızları bıçak açmazken, teknik heyet ve futbolcuların bir hayli moralsiz oldukları gözlendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • AQCUMHUR (3 yıl önce)
    Meledim, Uludum, böğürdüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Tebrikler MALATYASPOR BÜYÜK BAŞKAN SON HAFTAYA KADAR UMUTLU en azında 1 hafta daha süper lig deyiz ???
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    çok güzel haber.bizi heyecanlandırdı oynaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan arslan (3 yıl önce)
    Hikmet karaman hangi takımı iyi bir yere getirdi? Boş bir teknik adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    ne kadar moralsiz olduklarıni rize macı sonrasi gördük,,icimdeki ofke o kadar buyük ki inşallah futbol hayatları bir şekilde biter..
    0
    0
    Yanıtla
  • DertliBaba (3 yıl önce)
    Arkadaş bu takımda başkan yok mu? Yönetimden kimse yok mu ? Büyüklerden kimse yok mu? Çıksın Allah rızası için bir açıklama yapsın. Şunları şunları yaptık olmadı desin. Konuşsun biri yeter artık yeter..nedir bu Malatya'nın sahipsizligi
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyaspor taraftarı Memleketimizin sayılı iş adamlarından Acı badem hastahanelerinin sahibi Mehmet Ali Aydınlar hemşehrimizi Malatyasporun başına getirmek için harekete geçmeli twitter hesabından Mehmet Ali Aydınlara Malatya sporun başkanı olması için davet yağmuruna tutalım bakalım Malatyada ne kadar Malatya'spor taraftarı var görelim ilk daveti ben kendim yapıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Adil gevrek denen şahıs bunu da satmıştır gökhan töre yi de fofana yı da başka da işe yarar 1 adam yokkk seneye bu takım bu borçla ptt den de düşer Ali ravcı ve adil gevrek artı hikmet karaman bu işin amatörleri adam yokluğundan biri menajer ama varlığı yokluğu belli değil başkan süzme bir amatör Erol Bulut gitti sergen geldi o da zaten umrunda olmayan kebap yapan bir hoca o da gitti kemal özdeş geldi yemin ederim o kemal özdeş e amatör de takım çalıştırmam herşey ortada taraftar camia yalvardı ama adil gevrek trolleri bu bilançonun sorumlusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Amatöt diyeceğim ama amatörlere ayıp olur,kabile yönetir gibi yönettiler ne baş belli ne gerisi belli,TFF 1.ligden hemen çıkmak da öyle kolay değil.Allah Selamet Versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    ısrarla maaş alıyorum ama ayni zamanda taraftarım diyen,hoca ve kadro mühendisliginde sinifta kalan ALİ RAVCİ bu şehir senide unutmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Bu çocuk ile Hadebeye yazık oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    m.ali aydınlar ri getirecek bir babayit lazım bu iş akıllı adamların işi vesselam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (3 yıl önce)
    Federasyonun hiç de mi, bu yıl küme düşme yok diye bir açıklama yapmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haftaya salı günü 28 / 7 / 2020 de akşama doğru görüşülüp haftasonunda açıklama bekleniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Moral varken bir halt yemedilerki moralsiz iş yapsinalr...Allah Adil Gevrek gibilerini bir daha nasip etmesin spor camiasina.....6 ay once takim iflas ettiginde cikip deseydin biz birakiyoruz...takim bu sekilde kume dusuyor diye...neden şimdi sanki düşme gibi bir olay birden bire basimiza gelmis gibi davraniyorsunuz.....tam 4 aydir 5 yasindaki cocuktan 80 lik dedeye kadar..herkes dusecegimizi biliyorsa bu takimi bilerek dusurdukleri aciktir..Allah sizi bildigi gibi yapsin....sivas i ornek alinda işi ogrenin..erzurumu ornek alinki..dustugunuz zaman serefinizle cikabilesiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)KOVID44 isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle dogru tesbit.ayrica ben sporcularin iş ahlakindan yoksun olduklarini da eklemek istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sheriff (3 yıl önce)
    Mehmet Altıparmak ile anlaşılıp inşallah seneye tekrar çıkarız.Yonetim kalsın çünkü ikinci lig yönetimi olurlar anca tekrar lige çıkarsak eğer yönetim de değişmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    O stadyumu oraya planlayanlar çimler kurumasın diye her hafta tek kale maç yaparlar artık. İddia ediyorum stadyum eski yerinde olsaydı bu takım küme düşmezdi. O rezil akşamı unutamıyor insan bu sezonki ilk maçta stadyumdan merkeze geldik hiç bir araç yoktuki evlerimize gidelim saat olmuş gece yarısı 1... kaç kez çoluk çocuk ailecek o trambuslerde duraklarda ezilme tehlikesi geçirdi...hele o partizan maçında insanların su, su diye bağırmalarını unutamıyorum... Bir çok maçta tek turnike uygulaması ile insanlara sinir harbi yaşatanları unutamıyor insan... hele stad ilk açıldığında üniversite tarafından karanlıklarda çukurlardan zıplayarak atlayarak çoluk çocuk o çevre yolundan vızır vızır araçların arasından geçmeyi unutamıyor insan...Çevre yolunu geçip o daracık tahta parçasından stada girmeye çalıştığımızı unutamıyor insan... Ne ise düştük sağolun UNUTTURACAKSINIZ.... Yazıklar olsun emeği geçen bütün sorumsuzlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim, eski statta 2 sefer bizim efsane Malatyaspor’umuz küme düştü. Mesele stad değil mesele takıma sahiplenme. Maalesef bizim Malatya taraftarları Adil Gevrek’e olan hınçlarından dolayı takımı en önemli maçlarda bile yanlız bıraktılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Gerek yok ısınmasına. Tatile baslayabilir..Antep pekmez yapar bunları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    İnşallah küme düşme olur da düşeriz yoksa adil ve burak gitmez ...ALLAHcc. hepinizi kahrı perişan etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Zaman kaybetmeden Mehmet Altıparmağı getirin. Acil olarak önümüzdeki senenin planlamasını yapın ve gidecek kalacak gelecek futbolcuların belli olması lazım. Hatay Erzurum Kayseri ankaraguücünden alınacak çok oyuncu var bari bunları kaptırmayın. Antep macini al o parayla teknik direktör ve bir iki futbolcu getirin. Erzurum'un tekrar çıkma sebebi takımı bozmamasıdır. Bizde takımı çoğunlukla koruyarak bir kaç takviyeyle hemen geri çıkmalıyız. Lige yeni çıkan samsun şimdiden şampiyonluk için kampa girdi ve transfere başladı. Bari burada başarılı olun ve acil olarak süperlig kadrosu kurulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Başkanım yaptığınız transferleri nasıl düşünerek yaptığınızı , ligin ilk yarısında şampiyonluk potasındayken takımı nasıl küme düşürmeyi başardığını kısacası ne yapmak isterken neler yaptığınızı ve pişmanlıklarınızı açıklamalısınız . Rezil ettiniz bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    Kurtarıcıymış gibi abartılıyor. İkinci yarıdaki maçlarda hiç oynamadı da ilk defa bu hafta mu oynayacak? Şimdiye kadar vardı da ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • UFUK GÜMÜŞOĞLU (3 yıl önce)
    Kulüplere başkan olmaya niyetlenen zatı muhteremlere, nasıl ev sahipleri kiracılarından depozito alıyorsa bu kulüp başkanlarından depozito niyetine yüklü miktarda devlete para yatıracak.Bakın TFF demiyorum.Türkiye de ki bu kulüplere yazık değil mi hepsi batmış durumda bizim başkan bile pandemi öncesi borcu olmayan tek kulübüz diye övünüyordu ne olduysa birden 80 milyon tl borcumuz var diyor.El insaf ya el insaf.Devletin önce bu dernekler yasında bir düzenleme y da kulüp üzerinden açılan dernekleri kapatması lazım.Yoksa bu kulüpler yarın seyahat masraflarını karşılayamayacak hale gelecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrullah (3 yıl önce)
    Ali ravcı çok büyük spor adamı çıksın açıklasın sergini nasıl yolladığını başkana nasılsa 24 puanımız var liğde kalırız ona ihtiyaç yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen sezon oynadığımız futbola bak, bu sezon oynadığımız futbola bak. Hangi futbolcuyu gönderip yerlerine ucuz işe yaramaz kalitesiz futbolcu alan yönetim. Bu eser sizin eseriniz, pandemi döneminde küme düşme olmasın diyen Gevrek meğer küme düşeceğini biliyormuş. Yazıklar olsun Gevrek, şimdi hesap zamanı, tek tek hesap verip defolup gideceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Bir de idman mı yapıyorlar azıcık karakter toplu bir şekilde alayı bıraksın gitsin burdan çok şey yazmak isterdim ama değmez bu kadar amatör lig futbolcusuna teknik heyete
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (3 yıl önce)
    Fanatik yazdı Yeni Malatyaspor’da kötü gidişatı durdurmayan Hikmet Karaman’ın hedef tahtasına konduğu ve takım lige veda ederse deneyimli teknik adamla yolların hemen ayrılacağı öğrenildi. Adil ve hükmet sayesinde lige veda etmiştir
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Bütün alt sıradaki takımlar bizden üstün 2 li avarjda sadece denizli hariç o da ankaragücüne yenil3cekte diğer takımlar yenil3cekte biz liğde kalacaz ve daha Antep. Bi de yenecez biz hayal kurmayalım bence düştük düştük takımı bu hale getirenler utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Formanın hakkını vermeye çalışan 2-3 oyuncudan birisi.bu yüzden rizede eksikliği çok belliydi.seneye TFF 1,Liginde bizde oynarmı acaba?her zaman müşteri bulabilecek kapasitede bir futbolcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Olsa nolurki. İş işten geçti. Adil Başkan nerelerde? Çıkıp Bi açıklama yapanda yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pazartesi günü çıkar ortaya istifa konuşmasını hazırlıyordur takımı lige ben çıkardım ben düşürürüm madem beni istemiyorsunuz siz çıkarın görelim diyecek...
    0
    0
    Yanıtla