SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Robin Yalçın Sivas'la Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren ön libero Robin Yalçın, Sivasspor ile anlaştı.

2018-2019 sezonunda Rizespor’dan ayrılan ve Yeni Malatyaspor’a transfer olan 26 yaşındaki ön libero Robin Yalçın’ın sarı siyahlı takımla sözleşmesi bu sezon itibariyle sona erdi.

Almanya doğumlu olan ve daha önce Stuttgart forması giyen Yalçın, daha sonra 2015-2016 sezonunda Rizespor’a transfer oldu. Daha sonra sürpriz bir şekilde Karadeniz temsilcisinden ayrılan Robin Yalçın, Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 49 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen ve bu karşılaşmalarda 4 gol, 1 asistlik performans sergileyen Yalçın, geçen sezon ligde 31 karşılaşmada 2 bin 596 dakika görev alırken, 3 gol kaydetti.

Yalçın, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni sezon için Sivasspor ile anlaştı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Robin Yalçın’ın transferine ilişkin “Birkaç mevkide oynayabilecek Robin Yalçın'ı kadromuza kattık, anlaştık, imza aşamasında kaldı. İstanbul ofisimizde Bülent Albayrak ve diğer hocalarımız çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bize yüzyılın transferi umut bulut ve yiğithan güveli yeter.aman onlar gitmesinde.ha birde isaac dia..
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    O da bedava ya gitti yazık olmuş joker oyuncuydu yerli oyuncular yemin ederimki şuan eldekiler murat akça dahil ptt de bile oynayamazlar 2.lig topçusu yerliler sonra başarı bekle saçmalık oyuncu kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    iyiydi fakat vasat -daha hareketli oynaması gerekir günümüz futbolu akıl ve hız gerektiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Argali (3 yıl önce)
    Cok iyi oyuncu idi. Böyle oyuncu tutulmali idi. Yazik
    0
    0
    Yanıtla