SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rotary Kulüpten TÖTM Yanık Ünitesine Hücre Yenileme Cihazı

Rotary Kulüpten TÖTM Yanık Ünitesine Hücre Yenileme Cihazı
A- A+ PAYLAŞ

Rotary Kulüpleri Bölge Guvernörü Kerem Muradi öncülüğünde, rotary kulüplerinin katkıları ile Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Çocuk Yanık Ünitesi için alınan Cellrenew (Hücre Yenileme) cihazı yapılan tören ile Çocuk Yanık Ünitesine bağışlanarak teslim edildi.

TÖTM çocuk yanık ünitesine bağışlanan ve özel hastaneler dışında Türkiye’de ilk kez bir kamu sağlık kuruluşunda kullanılacak Cellrenew cihazı, vücudun yanık olmayan kısmından alınan 2 cm dokuyu çoğaltarak, yanıkları kısa sürede tedavi ediyor, yapılan işlem sonrasında da yanık izi kalmıyor.

TÖTM yapılan törenden sonra daha önceden yine rotary kulüplerinin katkıları ile çeşitli tadilatlar ve bakım onarımı yapılan Battalgazi Söğüt İlkokuluna geçilerek, okul bünyesinde bulunan anasınıfına eğitim seti, diğer öğrencilere de kırtasiye yardımı yapıldı.

TÖTM ve Battalgazi Söğüt İlkokulundaki törenlere Rotary Kulüpleri Bölge Guvernörü Kerem Muradi ile Malatya ve Arslantepe Rotary kulüpleri yöneticilerinin yanı sıra Ankara, Samsun ve Adana Rotary Kulüpleri bölge sekreterleri de katıldı.

TÖTM ve Söğüt İlkokulundaki törenler sonrasında Sanat Sokağında bulunan Fotoğraf Makinesi müzesi, Gülen Yüzler Cafe ve Yusuf Bayyiğit Ustanın Damascus Çeliği Atölyesi ziyaret edildi.

Heyet Her yıl Adıyaman’da uluslararası bir etkinlik olarak düzenlenen “Engellileri Nemrut Dağına Çıkartıyoruz” programına katılmak üzere Malatya’dan ayrıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 gün önce)
    yardım ve katkılarından dolayı rotary kulübüne teşekkür ederiz.daha etkin bir çalışma içerisinde olmaları ülkemizin ve malatya mızın aydınlık geleceği için önemlidir.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • musa (3 gün önce)
    daha acil ihtiyaç olunan gazze deki hastanelere yardım yapsalardı
    %28
    %72
    Yanıtla
  • malatyalı (2 gün önce)musa isimli kullanıcı yorumuna
    gazze ye yardıma da sen destek ver.
    %44
    %56
    Yanıtla