SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabaha Karşı 'Baskın' Yıkım!

A- A+ PAYLAŞ

  • Eski Köy Garajı'nda olaylı yıkım.. Direnen minibüs şoförlerine müdahale edildi ve yıkım gerçekleştirildi

Şifa Mahallesi’nde bulunan eski Köy Garajı, yeni Köy Garajı’nın yapılmasının ardından gece yarısından sonra yıkılmaya başladı. Yıkım esnasında kepçelerin önüne yatan minibüs şoförlerine polis ve zabıta ekipleri müdahale etti.

Malatya’da, yeni Köy Garajı’nın hizmete girmesi nedeniyle eski Köy Garajı’nın giriş ve çıkışlarının kapatılması nedeniyle ilçelere çalışan J plakalı minibüslerin sürücüleri, eylem yaparak, bulundukları alanı terk etmedi. Minibüslerini eski Köy Garajı’nın içerisine çeken şoförler, ekiplerin yıkıma geleceği haberi sonrası beklemeye başladı.

GÖRÜŞME SONRASI YIKIM EKİPLERİ KÖY GARAJINA GELDİ

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ile minibüs şoförleri arasından seçilen bir grup, gece 01.15 sıralarında Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne giderek, yetkililerle görüştü. Görüşme sonrası yeniden garaja gelen minibüs şoförleri ‘garajı terk etmeyeceklerini’ ifade ederek, beklemeye başladı.

Gece saat 02.30 sıralarında Çevik Kuvvet ekipleri garaj çevresinde önlem alırken, bir süre sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar ile birlikte zabıta ekipleri, iş makineleri ve kamyonlar geldi.

KEPÇELERİN ÖNÜNE YATTILAR

Garaj girişindeki toprağı kaldıran iş makinesinin  önünü kapatan ve bayrak asan minibüs şoförleri, “Bu devlete canımız feda olsun. Biz, vatanımız içinde böyleydik, ekmeğimiz içinde böyleyiz. Biz, 15 Temmuz gecesinde de böyle sokaklara çıktık. Biz açız, ekmeğimizi elimizden alamazsınız” diyerek, yıkıma engel olmaya çalıştı.

İş makinelerinin önüne yatan ve toprağın kaldırılmasını engellemeye çalışan minibüs şoförleri ile ilk önce Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce daha sonrada Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan konuştu.

İş makinelerinin önünden çekilmeyeceklerini ifade eden minibüs şoförleri, “Sayın Cumhurbaşkanı ‘milletin gücünün üzerinde güç tanımam’ dedi. Biz milletiz. Biz sizden bir şey istemiyoruz, yerimizi gösterin ekmeğimizi kazanacağız. Ekmeğimizi elimizden alamazsınız. Ancak öldürürseniz alırsınız, buyurun. İster öldürün, ister ekmeğimizi verin. ‘Vatandaşın dediği olur’ Bu mu vatandaşın dediği? Bu devlete, vatana canımız feda olsun” diyerek, araçların önüne yattılar.

ZABITA MÜDAHALE ETTİ, İŞ MAKİNELERİ İÇERİ GİRDİ

Yıkım araçlarının içeriye girmemesi için direnen minibüs şoförlerine zabıta ekipleri müdahalede bulundu. İş makinelerinin önüne yatan şoförler, zabıta ekipleri tarafından bulundukları alanda çıkarıldı, bu sırada bazı şoförler fenalık geçirdi.

Zabıta ekiplerinin, minibüs şoförlerini girişten çekmesinin ardından iş makineleri eski Köy Garajı’nın içerisine girerek, 03.10 sıralarında yıkıma başladı.

Bir süre yıkımı izleyen şoförlerin bazıları minibüslerini garajdan çıkarttı.

ESKİ OTOBÜS TERMİNALİ İDİ..

Yıkımı yapılan Şifa Mahallesi'ndeki Köy ve İlçe Garajı, 1960'lı yılların sonundan, Karakavak'taki MAŞTİ Terminalinin açıldığı 1998 yılına kadar Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali olarak hizmet vermişti. MAŞTİ'nin açılmasından sonra, eski otogar Köy ve İlçe Garajı olarak kullanılmaya başlandı.

Malatya Belediyesi, İlyas Mahallesi sınırlarında, Sanayi Sitesi yakınında, Sanayi- Çarmuzu arasındaki yola bakan yaklaşık 15 dönümlük alanda yeni Köy ve İlçe Garajı yapımına başladı. Şifa Mahallesi'nde bulunan 10 bin 602 metrekarelik Köy ve İlçe Garajı, satışa çıkarıldı ve 27 milyon TL muhammen bedel biçilen bu yer Aralık 2015'de yapılan 5'inci ihalesinde 29.6 milyon TL'ye Global Girişim adlı şirkete satıldı.

İlyas Mahallesi'ndeki yeni Köy ve İlçe Garajı'nın resmi açılışı geçtiğimiz Cumartesi günü Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı toplu açılış töreninde yapıldı. Belediye geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak, bu garajın 25 Şubat Perşembe gününden itibaren fiilen hizmet vereceğini duyurdu ve çıkmamakta direnen minibüsçülerin direnişine rağmen, yeri yeni sahiplerine teslim etmek üzere üstündeki yapıları gece baskınıyla yıktı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

60 yorum yapılmış

  • malatyam (7 yıl önce)
    çakır baba sana zahmet şu cezmi kartayıda bir kaldırı ver iyi olmuş yıkımış ne o öyle eski garajmış darısı diğer ucube yapıların başına diyorum eski başkanıda eski belediyeyi böyle yıktı ne güzel şimdi yeşil alan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (7 yıl önce)
    Ben kime neye satılmış fazla umrumda değil koca tekelin sümerbankkın yerleri gittikten sonra burası devede kulak hiç değilse içinde orayı alacak makina hurda yok benim için önemli olanyapılan yer birazda bırakın çevre yolunun altı gelişsin ordan minibüse bilecekler sanayi girişinde beklesin minibüs ayaklarına gelir trafikte rahatlar elbette zarar eden esnaftan olacak şehir içi minibüslerde ama kar edecek başka vatandaşlarda olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Bu ucube yerin yikilmasi lazimdi yikildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Vallahi değil yedi emin garajı yanına kapalı çarşının hemen yan tarafına da yapılsa bu kargaşa gene çıkartılırdı..Köylü kardeşlerimiz için değil..Bölgede esnafız dükkanlarımız kiralık dairelerimiz boş kalır diyin sizi anlarım lakin şöför kardeşim,ilçe ve köylü vatandaşlarım üzerinden olay ajite ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş şoförler de fark ücretini alir merak etmeyin!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (7 yıl önce)
    BU YORUM YAPAN ARKADAŞLARDAN HANGİLERİ AKÇADAĞ,DOĞANŞEHİR VEYA DARENDE'YE HERGÜN GİDİP GELİYOR.GECENİN 11 İNDE HANGİNİZ SANAYİDEN GEÇEREK SANAYİNİN ALT TARAFINA GEÇİYOR DA BU GARAJIN YIKILMASINI TASVİP EDİYOR.TAMAM KARDEŞİM ESKİYDİ KABUL EDİLİR,FAKAT YIKAR YENİSİNİ YAPARSIN PEŞKEŞ ÇEKMEZSİN ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Doğanşehir'e günlük gidip geliyorum, en son araç 19'da gece zaten araba yok. Yeri gayet iyi, çevreyolunun altı oralarında canlanmaya ihtiyacı var. Çevreyoluna da ancak 500 mt'dir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Çok güzel yapmışlar.Daha yıkılacak çok yer var.Korkmayın oyumuz eksilir diye.Yanınızdayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fk (7 yıl önce)
    yıkılması çok iyi olmuş çarşının ortasında eski püskü bir bina
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilsiz (7 yıl önce)
    Köy garajı eskiydi eyvallah. Yenileyebilirdi. Fakat onun yerine satıldı. İşte bunun için evet demek mi lazım yoksa hakkını arayıp, okuyup, öyle mi karar vermek lazım. Klavye trollüğü yapmaya gerek yok. Maalesef evet diyenlerde hayır diyenlerde neden öyle dediğini bilmiyor. Ülkede hala lozan antlaşmasının gizli maddeleri olduğuna inanlar var maalesef. Anlatsan dinlemiyor, oku desen okumuyor. Müslümanız diye kutsanmış değiliz. Hata yapıyoruz ve bunun farkında olmamıza rağmen kendimizi haklı görüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Simdi sıra sanayi sitesinde bence. Sehrin o tarafi hic gelismiyor sanayiden ötürü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ezgi (7 yıl önce)
    Peki yıkılan köy garajına ne yapilacak
    0
    0
    Yanıtla
  • avm :)) başka bildiğimiz ne var
    0
    0
    Yanıtla
  • İş olsun taaaa yeni yapılan garajı nereye yapmışlar Allah'ım ya ne saçma işler önce köyleri belediyeye baglasin lar bağlı olmayan köyleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Gerçekten şehrin göbeğinde kalan kötü eserlerden biriydi. Kimse mağdur olmadıysa mantıklı bir yatırım gibi görünüyor. İnşaallah eski otogarın yerine de Malatya'mızın ihtiyacı olan bir şeyler yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismet (7 yıl önce)
    DArısı eski buğda pazarındaki şehir içi minibüslere, onlarıda bir an önce ordan kaldırmalı çakır, bu yıkım olayında bizim malatya belediyesi pek mahir maşallah, eski belediyeyide birkaç saat içinde yıkıp şehri kurtarmıştı, tebrik ediyor, devamını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut ince (7 yıl önce)ismet isimli kullanıcı yorumuna
    İsmet gel sen Yık madem buğday Pazar'ı şehir içi minibüsleri. Kaldıracak diyecek kadar haddini aşıyorsun adını neden yazdın soyadınızda belirtelim şöför esnafı ekmeğinin derdinde hak hukuk içerisinde hakkınızı alırız klavye erkekliği olmuyor güzel kardeşim kaldırılsın dediğin minibüsler belediye otobüsleri yokken bu aziz millete hizmet veriyordu birilerine yalancı yapma ismet kardeşim senin beğenmediğin minibüsler Malatya'da 100 bin yolcu taşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mesut bey ,başkanım elbette minübüsçüler bence önemli değer fakat şöförleri bence ayda 1 eğitimden geçirin samimi söylüyorum buunu herkes için değil tabi bu milletin şöför tabusunu yıkın istanbul u örnek alın bence başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekten sen minibüscü esnafının ekmeğinin derdindemisin, yoksa şov peşindemisin. Sen Köy Garajının satıldığını, oradaki esnafa yeni bir garaj yapıldığını bilmiyormuydun? Neden 1 yada 2 ay önce çıkıp konuşmadın....Konuşamassın...Çünkü konuşmadın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (7 yıl önce)
    ÇOOOOKKKKKK GÜZEL YAPMIŞ.KİMSE KUSURA BAKMASIN ŞEHRİN MERKEZİNDE 50'Lİ YILLARDAN KALMA DERME ÇATMA BİR GÖRÜNTÜSÜ OLAN BİR BİNANIN ADI BÜYÜKŞEHİR OLAN BİR ŞEHRE YAKIŞMIYORDU. TEBRİK EDERİM.KİMSE KUSURA BAKMASIN.YENİSİ YAPILDI GİDİN HİZMET VERECEKSENİZ ORADA HİZMET VERİN.İSTEMEZÜKCÜLÜK YAPMAYIN...
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    Secimi oyu bosverin bu cakir geldigeleli neyapti yikmadan satmadan baska adam sadece buise yarar belediye seciminde parti deyil isyapana oyunu vereceksin baskanlik basbakanlik seciminde kime istersen ona ver ama belediye seciminde isyapana verecen buadam geldigeleli ne yapmis soylensene bazilari sunu bunu yapti der yikmadan satmadan baska birsey yok bu adamda kafayi minubuse takmis s j oldu sira m de belediyeye gidin bu pilakalardan resmen harac kesiyo ne icin ne parasi oldugununu kimse bilmez hicbir belediyede s j m vergisiyok malatya disinda benim bildiyim vergiyi devlet alir ama bunlar devleti gectiler devlette bu vergi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut hatip (5 yıl önce)kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Elektirikli otöbus koymuşya kırmızı pembe yetmez mi istanbulda 40 sene önce kalktı başkan seçeceyin adam yerli ve milli olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Turkıye cumhurıyetının daha ileri gıdebılmesi için, koalisyon hükümetleri kurarak ülkeyi bır daha bagırmamalari için, her 15 yılda bır darbe yaparak ülkeyi 100 yıl gerıye atmamaları için tabıkı evet dıyecez.. burda ulke meselesi ile belediye hızmetı ıle bag kurulamaz asla! Bunu da boşuna fırsat bılmeyın yemezler!
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    AKP NİN TÜM BU İCRAATLERİ İÇİN EVETTTTT OYU VERİN , EKMEK PARASI DA NEYMİŞ ,İŞ YERİDE NEYMİŞ BAKIN NE GÜZEL İCRAAT E V E T ,,,,, E V E T ,,,, E V E T
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)
    kaç ay öncesi planlanan ve herkesin haberi bilgisi olan birşeyi neden bu kadar uzatılıyor. bu esnaf neden modern ve yeni yapılmış bir yere geçmemek için direniyor? anlamsız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mine (7 yıl önce)
    yıkılcak tabi nolcaktı müze mi yapacaklardı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)
    çooook güzellll oynuyorsunuzzzz... malatyahaberde işin içinee girdii. tebrik ederimm algı yönetimini güzel yapıyorsunuz belediyeye karşı.. bütün algı yönetiminizi ifşa edeceğim çok kısa zamanda... belediyeye yapılan bu komplonun arkasında bakalım seçimlerde kim olduğu ortaya çıkacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • can taner (7 yıl önce)
    Hem bu site hemde oraya gidenler çok iyi ajitasyon yapıyor.Belediye sana garaj yapmış mı yapmış.Eski garaj yerini ta iki yıl önce ihale ile satmış mı satmış. Sanki burası babanız malı belediyede üstüne konmuş havası estirmeniz hiçte etik değil.Yeni Garaj yeri tersmi bırak onu ben vatandaş düşünsün..
    0
    0
    Yanıtla
  • kime satılmış kime onu araştırın bakın kimçıkıcak altından.millet dev şirket oldu ama olsun banane ya altta kalanın canı çıksın
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (7 yıl önce)
    gereksiz ve geç kalmış bir eylem olmuş.satılığa çıkarılınca kimse ortada yokdu
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan Cevher (7 yıl önce)
    ya kardeşim videoyu izledim, buranın yıkılacağı yeni yer verileceği aylar önce söylendi aylar önce yeni yerin yapımı başlandı... şimdi videodaki bi kardeş ekmeğimizi kimse alamaz diye bağırıyor.. tamam da ekmeğinizi almadılar ki sizin ne bu haykırış? daha güzel ve daha temiz daha konforlu yeni bir yer vermişler size... yapmayın lütfen böyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Neyin direnişi bu? Burda neye karşı çıkıyor bu insanlar? Kendilerinin aleyhine olan durum ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer (7 yıl önce)
    Ne olmuşda ekmekleri alınmış. Belediye bunlara yeni yer yapmamış mı? Yoksa yer yapılmadan burdan çıkın biz size başka bir yer mi yapacağız demişler. Ya Allahtan korkun adamlar size mis gibi geniş ve ferah bir mekan yapmışlar ve bu yer mevcut yere çok yakın. Harebe bu yerde hizmet etmek hoşunuza mı gidiyordu? Ben vatandaşım yeni yeri çok beğendim uzak da değil, gidip oradan biniyorum. Uzak olsa yine bineceğiz, işinizi kaybetmezsiniz korkmayın, valla belediye yetkililikeri bunlar hala direniyorsa taşıma işini siz yapın, zaten düzgün hizmet veremiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yeşilyurtlu (7 yıl önce)
    Bu otagar satıldığı zaman nerdelerdi kepçenin önüne yatanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    yazık bu millete plansız uygulamalar sonucu köy garajı nereye yapıldı madem öyle şehirin doğusuna doğu garajı yapuyorsunuzda neden şehrin batısına batı garajı yapmıyorsunuz bunudamı biz söyleyeceğiz.malesef büyükşehir belediyesi büyük köy köy belediyesi olmuş reis sizin bu durumunuzu görse ne derdi acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Yazık şu yaşananlara, yaşayanlara da yaşatanlara da. Hey güzel Malatya'm heyyyyyyyyyy !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    Malatya'da oduncular,demirciler,galericiler şehir dışına çıkarılırken Minibüs durakları değiştirilirken hep aynı manzara belediye geri adım atmadığı için yetkililere teşekkür ediyorum.Sivasa gidin bakıyım il merkezine bir tana il ve ilçe minibüsleri girebiliyormu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (7 yıl önce)
    Ahmet Çakır ve ekibini kararlılıklarından dolayı tebrik ederim. Millet kurtuldu köhne, eski, küçük ve düzensiz garajdan. Yeni yapılan ilçe terminali hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (7 yıl önce)
    Şehir içi minübüsleri içinde böylesi bir hareket bekliyoruz başkandan
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • reel (7 yıl önce)
    3-5 tane zengıne peşkeş çekıldı o guzelım arazı, aldıgım duyumlar yerıne öğrencı yurdu, dukkan yapacaklar, SAHIPSIZ MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • 3-5 değil 2milletvekili.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    Malatyamıza hayırlı uğurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • memet can (7 yıl önce)
    kimsenin ekmegiyle oynanmıyor..yerimiz yok diyor devlet size yeni köy garajı yaptı.daha ne istiyorsunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet (7 yıl önce)
    Biz bu minibüsçülerin zülmünden bıktık.. Büyükşehir Belediyesinden Tüm İlçelere Belediye Otobüsü talep ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Açılış töreninde bedava yolcu taşımacılığı yapan Münibus şoför esnafının Toplu açılış töreninde Cumhurbaşkanı kordele keserken alkış tutuyor yeni anayasa için evet için çalışıyoruz diyordu neyin açılışına gittiğini bilmezsen sonu böyle olur
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Benim,itirazim,bosluk,olan,yerlere,dukkan Yapilsaydi,belediyeye,gelir,getirirdi,yikmaya Gerek,yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (7 yıl önce)
    Şehrin göbeğinde köy garajımı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Belediye her yeri satıyor. Yetmiyor. Her hizmet için borçlanıyor. Sayıştay usulsüzlük tespit ediyor. Hesap veren yok. Hesap soran yok. Belediye yol geçen hanı olmuş. Burası satılırken yeni garaj yapılırken bu esnaf ile görüşülmedi mi? Ben yaptım oldu zihniyeti. Bu işle müzakere ile, ikna ile olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müzakere yapılmış, sözleşmeler imzalanmış kira kontratlarını esnaf imzalamış siz neyin uzlaşmasından bahsediyorsunuz... prokavatörlük yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit (7 yıl önce)
    Gör hangi vekil ortak alacak burayı efe is merkezinin yeri gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirza (7 yıl önce)
    Değişiklik yenilik her zaman iyidir beyler neden sorun çıkarıyosunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Şahin (7 yıl önce)
    Ajitasyona gerek yok. Belediye kendi mülkünü satmış. Yeni İlçe Terminali yapıp yer göstermis. Eski terminaldennyeni terminale sefer koymuş. Adamlar halâ biz çıkmayız diyorlar. Niye çıkmıyorsunuz. Babanızın malı mı? Devletin malı deniz mi? 30 milyon TL oraya para veren işadamlarının suçu günahı ne? Belediye yerden göğe kadar haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • ali şahin niye bu kadar içerlendin belediye ile diyaloglar iyi sanırım :)) hele ismet herşeye aynen hangi ihale yi bekliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Şevket keskin Nerede millet gören duyan varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • HACI AKP'NİN Bİ TOPLANTISINDADIR
    0
    0
    Yanıtla
  • nasıl gelsin adam medya da nasıl çıkar biri görse ne der vekillik askıya alınır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı, Murat ve Oktay efendiler, Orası satılalı yıllar olmuş. Belediye beğen yada beğenme yerine başka bir garaj yapmış bunu da esnafa bildirmiş. Yani oranın yıkılacağı belliydi, satıldığınıda tüm Malatyalı biliyor. Her şey bitmişken, oraya birileri gibi esnafa gidin eylem yapın diyerek, sonra ortaya çıkmak yada Akçadağ siyaseti usulu yanlış işlerin içerisinde Şevket Keskin olmaz. Eğer Şevket Keskin oraya haklı olarak gitmiş olsaydı, oraya değil kepçe getirmek, belediye görevlileri yüz metre yaklaşamazdı. Bunu biliyorsunuz. Ama birileri önce esnafı gönderiyor, sonra kendisi gidiyor. Bunu oradaki esnaf çok iyi biliyor. Bırakın şu Akçadağ Siyasetini, oranın satıldığını ve yıkılacağını herkes biliyordu. Güzelde oldu. Artık memlekette Akçadağ siyaseti gitmiyor. Başka kapıya....güle güle ...
    0
    0
    Yanıtla