SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabri'ye EYMS de Talip

0
Güncellendi - 2017-06-23 17:57:20
Sabri'ye EYMS de Talip
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray ile yolları ayrılan Sabri Sarıoğlu’na Kayserispor’dan sonra Evkur Yeni Malatyaspor’un da talip olduğu belirtildi.

Galatasaray'la yolları ayrılan ve Kayserispor'a imza atması beklenen Sabri Sarıoğlu'na Evkur Yeni Malatyaspor’da talip oldu. İki kulüp, tecrübeli futbolcunun vereceği cevabı bekliyor. Kayserispor yönetimi ile bir araya gelen Sabri'nin imza atmaması durumunda sarı siyahlı takımın teklifini gündemine alması bekleniyor.

33 yaşındaki sağ bek, orta saha sağ ve merkez orta sahada da oynayabilme özelliğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Galatasaray formasıyla 466 karşılaşmaya çıkan Sarıoğlu, 23 gol kaydederken, 51 asist yaptı. Sabri Sarıoğlu, bu sezon Galatasaray’da bu sezon 28 Süper Lig maçında görev aldı, 1 gol attı, 1’de asist yaptı. Türkiye Kupası’nda 6 karşılaşmada görev alan tecrübeli futbolcu, 1 gol attı.

SABRİ SARIOĞLU KİMDİR?

Sabri Sarıoğlu, 26 Temmuz 1984‘te Samsun‘un Çarşamba ilçesinde dünyaya geldi. 1995-1999 yılları arasında, amatör kulüplerde top koşturduktan sonra, 1999 yılında, Galatasaray alt yapısına ve A2 takımına katıldı. Alt yapıda geçirdiği yıllardan sonra, ilk kez 2001-2002 sezonunda, teknik direktör Lucescu tarafından A takımına çağrıldı, fakat kadrodaki yerini sağlamlaştırması, Fatih Terim sayesinde, bir sonraki sezonda gerçekleşti.

2006-2007 sezonundaki Liverpool-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçında performansıyla büyük ilgi gördü. Hızı, ortaları, top kapışı ve asisti ile övgüler alan Sarıoğlu, İspanyol ve İngilizler ‘in beğenisini kazandı. Daha sonra oynadığı lig maçlarında çıtasını yükseltmeyi başaran oyuncu, kendisini geliştirdi. Galatasaray forması giyen Sarıoğlu, takımına uzun süredir özlediği nitelikteki golünü Kayseri -Erciyes maçında kazandırdı.

Türkiye'nin Yunanistan'ı 4-1'lik sonuç ile yendiği maçta ülkemizin attığı ilk golde Tuncay Şanlı'ya yaptığı asist ile hayranlık uyandırdı.

Uzak mesafeden sert şutlu gol atma yeteneğiyle adından söz ettiren oyuncu, güçlü fiziği ve hızıyla Milli Takım'da kendisine yer buldu. 2000-2001 yılında, 16 Yaş Altı milli takımı ile başlayan milli kariyeri, 2006 yılında Türkiye A Milli Futbol Takımı forması altına girmesi ile devam etti. Milli takımda oynadığı 28 maçta, bir de gol kaydeden başarılı oyuncu, halen Galatasaray ve Türkiye A Milli Takımı formalarını giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali nesvat (6 yıl önce)
    İstanbul takımlarından anadolu ya gelen hiç bir futbolcunun Anadolu takımlarına faydası olmamıştır çünkü bu futbolcular Anadolu takımlarını kucumsemislerdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadettin Yağmurlugil (6 yıl önce)
    Aman sakın ha sabrinin malatyada ne işi var.başka futrbolcumu kalmadı.bedava verseler almam bu oyuncuyu
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    aman aman bize gelmesinde hangi takıma giderse gitsin......
    0
    0
    Yanıtla