SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sadık'a Fenerbahçe de Talip Oldu

0
Güncellendi - 2018-12-27 15:45:22
Sadık'a Fenerbahçe de Talip Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un genç stoperi Sadık Çiftpınar için Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sadık'ın Evkur Yeni Malatyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı kırmızılı yönetim gelecek teklifleri değerlendirecek.

Evkur Yeni Malatyaspor'a TFF 2.Lig'de transfer olan önce Spor Toto 1.Lig ardından da Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Sadık Çiftpınar'ın her dönem olduğu gibi devre arasında da ismi birçok kulüple anılıyor.

Sarı kırmızılı yönetimin başarılı stoperi için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin talip olduğu öğrenilirken, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Sadık Çiftpınar'ın devre arasında Evkur Yeni Malatyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, genç stoperin transferinden gelecek paraya göre, Malatya ekibinin transfer çalışmaları da bir anlamda şekillenmiş olacak.

Sezon başından buyana Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın, Evkur Yeni Malatyaspor'a ciddi bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia edilirken, ligin ilk yarısında zorlu günler geçiren Fenerbahçe'nin de genç stoperi gündemine aldığı öğrenildi.

Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve Evkur Yeni Malatyaspor'da üst üste başarılı sezonla geçiren Sadık Çiftpınar'ın da transfere sıcak baktığı ifade ediliyor.

"Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüşeceğiz" 

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın transferi ile ilgili görüşme talep ettiğini aktararak, "Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın Sadık Çiftpınar ile ilgili görüşme talepleri oldu. İki takımla da görüşme gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Savas (5 yıl önce)
    Fener sadigi alırsa feneri bırakırım saatli bomba resmen teknik yok dan dun top var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    Geçensene karabüksporun yaşadığını yqşamayalım sadığa istediği parayı verinsatmayın sadık malatyasporlu sadık para için satmayın yerine adam bulacaz bilmem ne
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)
    Sadığa karşılık ismail köybaşı, neustadter, mehmet topal, hasan ali, isla, frey gibi isimlerden 1-2 tanesini verelim. :D
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (5 yıl önce)
    sadık gitti gelende sadık gibi pimi çekilmiş bomba boşuna stoper almadılar pazdanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir ÇELEBİ (5 yıl önce)
    Eskiden alt ligde oynayan oyuncular süper lige gitmek için transfer olurdu. Gözüm MALATYASPOR zaten üst ligde. çok şükür takımın durumu da iyi yerde.Takımdan ayrılmasın bence.Ayak topuna kafayla dalan tek oyuncu Sadık. Erol hocaya da ayrıca teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)
    Bence sözleşme uzatılmalı be sezon sonuna kadar uerini dolduracak birini bulup iyi bir fiyata gönderilmeli.böylece ligi az gol yiyerek ilk 6’da bitirip Türkiye Kupası’nı almalıyız.Kazandığımız parayla da Guilherme’nin bonservisini almalıyız.Eğer bu başarı yakalanmışken oyuncular yollanırsa seneye kümeye oynarız.Sonuçta Malatyaspor başarı için var para kazanmak için yok.Ben hiçbir kulübün kâr ettiğini görmedim.Biz de başarıya aç bir şehiriz.Bütün takımın kaderi elbette Sadık’a bağlı değil ama yerine gelen adama verdiğin para boşa da gidebilir.Önümüzde Barezite ve Dia örnekleri duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    YOLUN AÇIK OLSUN SADIK FB KURTAR YAZIK DÜŞME HATTINDA INŞAĹAH GELEN GIDENI ARATMAZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    takas değil parayla satış olsun .4 milyon euro.Malatyaspor için iyi bir para.İstediği transferde bu parayı kullanabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Sadik ve malatyaspor icin hayirlisi olsun..1.000.000 € ve atif yada larin takaslari konusuluyor ama bence sagliksiz bi takas olur..yonetim 4.ooo.ooo € alip kendisi transfer yapsin..iyi futbolcu buluyorlar..atif gibi kasarlanmis fb de kadro disi kalmis bir futbolcu takimin ahengini bozar..
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    şuan giden futbolcu hata eder tabi futbolcuyu satan yönetimde hata eder neden diyeceksiniz seneye avrupa kupalarında boy gösterecek bir takımın oyuncuları hem kendi ücretini hemde kulübüne kazandıracağı ücreti arttırabileceği bir organizasyonda reklamını yapma fırsatı varken şuan çok büyük baskı ve eleştirilere maruz kalan adı geçen takımlara gidecek futbolcu kendini ateşe atar çabuk harcanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (5 yıl önce)
    Düz topçu nasıl Beşiktaş ister anlamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Kulüp öncelikle menfaatini düsünmeli sadiğı öyle bir fiyata vermeliki o parayla takimin oyun kalitesi artirilmasi yönünde transfer yapilabilsin, 1 milyon euro arti oyuncu haberleri geciyor bu fiyata verilecek bir oyuncu degil en az 3 bucuk 4 eder eğer 1 milyon euro icin sadiği verip yerine o paraya kimseyi alamayacaksan ve takimin savunmasi yüzde 60 kan kaybedecekse o 1 milyon euro yu malatya sadiğa ödeyip sözlesmesi uzatilmalidir kanaatindeyim son bursa macinda sadik olsa o rövaşataya kafayi sokar vurdurmazdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Bu transfer haberlerinden sonra gitmesi daha doğru sadığın menfaati ilgilendirmez beni asıl olan malatyamın menfaati..yönetim işini bilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    İnşallah güzel bir bonservisle gönlündeki takıma gidersin . Hem bu takıma hemde kendine güzel bir katkı olur .
    0
    0
    Yanıtla