SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Sadık'ın Kararı Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2018-12-27 22:41:47
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Sadık Çiftpınar'ın transferi için hem Beşiktaş, hem de Fenerbahçe ile görüşmelerinin olduğunu ifade ederek, Sadık'ın vereceği kararın çok önemli olduğunu belirtti.

TRT Spor’da Gündem Futbol’a telefonla bağlanan Gevrek, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın takımın stoperi Sadık Çiftpınar ile ilgilendiklerini doğruladı.

Gevrek, Sadık Çiftpınar için Beşiktaş ve Fenerbahçe ile görüştüklerini kaydederek, “Sadık ve bizim için hayırlısı neyse o olsun. Şuan net, yüzde yüz bitmiş bir şey yok. Onun için nereye gideceğini söylemek doğru olmaz. İki büyük camianın Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun futbolcusuyla ilgilenmesi bizim için önemli” diye konuştu.

Transferde Sadık’ın vereceği kararında önemli olduğunu ifade eden Gevrek, “Bizimle birlikte Sadık’ın da vereceği karar önemli. Netleşen bir şey olmadı ama hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş’ın Sadık ile ilgilendiğini ifade edebiliriz. Oturup konuşacağız” dedi.

Gevrek, Sadık Çiftpınar’n 4,5 yıldır Evkur Yeni Malatyaspor’a büyük katkı sağladığına dikkat çekerek, “Sadık kulübümüze, kulübümüzde Sadık’a katkı sağladı. Sadık’a daha önceden de sözüm var. İyi bir konumdayız, bizimde hedefimiz var, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Sadık’ta bizim için çok önemli bir futbolcu ama büyük takımlardan teklif gelirse bunu değerlendireceğimin sözünü de Sadık’a vermiştim. O konuda da mutlaka değerlendireceğiz. Hem kulübün hem de Sadık’ın menfaati doğrultusunda bir karar vereceğiz. Sadık bizim çocuğumuz. Görüşmeler yapılacak ve her şey netleşecek. Hani olacak mı olmayacak mı demek doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

Gevrek, Sadık Çiftpınar’ın transferiyle ilgili Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin devrede olduklarını doğrularken, transferle ilgili netleşen bir durum olmadı. Sarı kırmızılı kulübün, Fenerbahçe’den Aatıf ve bir milyon Euro, Beşiktaş’tan ise Larin ve 1 milyon Euro istediği öğrenildi. Transferin gerçekleşmemesi halinde yönetim, Sadık Çiftpınar ile sözleşme uzatacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • coşkun (5 yıl önce)
    1 milyonmu. ben iki milyon vereyım gidin istanbul kusları. bırakın sadığımızı bu nedir ya. sadık bizimdir.....sadık sen bizim herşeyimsin. puyol. o topları oyle kesiyorki. diyoruz iyiki sadık var.. sadık sadık sadık. kaplansın.. sadık ve biizm için hayırıslısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen demirel (5 yıl önce)
    Başkan değişmek istediğin bu futbolcular parayı çok seven kişilerdir. Paralarını alıp futbol oynamazlar. Malatya'ya zararları olur. En iyisi paranı al.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hem Fenerbahçe hem Beşiktaş bize ıskartaya çıkmış futbolcularını veriyorlar.onun yerine rakamı yükseltmek kulübün geleceği adına daha önemli.biz transferlerimizi kendimiz yaparız.atıf ve larin bizde oynayacak kapasitede değiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (5 yıl önce)
    Bence eğer Sadık için istenilen para ve futbolcular doğru ise az buldum. Sonuçta Sadık şuan Türkiye'de en iyi 3 stoperden birisi. İstenilen futbolcular ise takımlarında istenilmeyen ve oynamayan oyuncular.
    0
    0
    Yanıtla