SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saman Yüklü Tırda Yangın

A- A+ PAYLAŞ

İSTASYON VİRAJINDA YANMAYA BAŞLADI.. Malatya'da çevreyolu üzerinde seyreden saman yüklü tır,  alevlere teslim oldu. Yangın anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Elazığ karayolu üzeri Dede Korkut Parkı yanı İstasyon Virajı civarında yaşanan olayda Mustafa Çelik (48) yönetimindeki 19 AAY 291 plakalı saman yüklü tırda hareket halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangını fark eden sürücü hemen tırı durdurup itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayda hafif şekilde yaralanan sürücü olay yerine gelen ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saman yüklü kamyonda yaşanan yangın ise çevredeki vatandaşların cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Yangın nedeniyle tek şeritten sağlanan ulaşım, çalışmaların tamamlanmasının ardından normale döndü.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Umarız bu kaza ucube dönemden kalan o zerzavat ın iptal edilmesi için milat olur, sürücüye geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit ELSABAH (2 yıl önce)
    Habere konu olan olay motorun yanması falan değil saman yüklü araç, istasyon yolundan çevre yoluna dönerken, tranbus hattına teması sonrası samanin alev alması ve devaminda da aracın alev alması ile gerçekleşmiştir.bizzat tanık olduğum bir olaydır lütfen doğru haber yapalım ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Ekmek parası hiç oldu gitti. Geçmiş olsun sürücüye
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Büyük Geçmiş Olsun. Allah kimseye yaşatmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Demek ki neymiş kuzey çevreyolu bir an önce bitmeliymiş... Tamam kuzey çevreyolu bitince kaza ya da yangın olmayacak mı elbette olacak ama şehrin içi bu kadar tıkanmayacak ve sosyal yaşam bu kadar etkilenmeyecek...
    0
    0
    Yanıtla