SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Sandıkta Huzur Ortamı Ortaya Çıkacak"

0
Güncellendi - 2018-06-15 04:02:05
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile devam ediyor.  Parti’nin il teşkilatı ve milletvekili adayları Arapgir ve Arguvan ilçelerini ziyaret ederek vatandaş ve esnaflar ile bir araya geldiler. Partinin 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, bendensen kardeşimsin, değilsen, düşmanımsın anlayışının ortadan kalkacağını söyledi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği genel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Saadet Partisi milletvekili adayları tempoyu arttırdı.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Partinin Malatya il teşkilatı, Saadet Partisi Malatya 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 2. Sıra adayı Abuzer Göğüs, 3. sıra milletvekili adayı Yunus Savaş,4. Sıra milletvekili adayı Mustafa Parlakyıldız, 5. Sıra milletvekili adayı Muhammet İkbal Yıldız, 6. Sıra milletvekili adayı Adnan Özdemir vatandaş ve esnaf ile bir araya geliyor.

Saadet Partisi milletvekili adaylarının ilk durağı üzümü ve mor reyhanı ile meşhur Arapgir ilçesi oldu. İlçe esnafı ve vatandaşı ziyaret eden milletvekili adayları sorun ve sıkıntıları dinleyip 24 Haziran’da destek istediler.

Saadet Partisi heyetinin ikinci durağı ise Türküleri ile dillere destan Arguvan ilçesiydi. İlçe esnafını tek tek gezip sorun ve taleplerini dinleyen adaylar vatandaşlar ile de bir araya geldi.

Saadet Partisi Malatya 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 24 Haziran’da   sandıktan, ülkede kardeşlik, birlik beraberlik ve huzur ortamının çıkacağını belirterek,  “Saadet Partisi olarak Arapgir ve Arguvan ilçelerimizi ziyaret ettik. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın halini hatırını sorup, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. İyinin, güzelin, hakkın hakim olması için çalışan Milli Görüş hareketinin tek temsilcisi Saadet Partisi olarak bu seçimler öncesi vatandaştan gördüğümüz teveccüh bizleri mutlu ve memnun ediyor. Gelinen noktada genel başkanımız, bilge insan Temel Karamollaoğlu’nun televizyonlarda ve kamuoyunda yaptığı açıklamalar gerçekten tabanda yer bulmuş, karşılık bulmuştur. Bu ülkede çatışmanın, öteleştirmenin, ayrıştırmanın, kutuplaşmanın değil, birliğin beraberliğin, kardeşliğin hakim olması yönündeki vatandaşların tercihini bire bir yaşıyoruz. İnşallah bu tercih 24 Haziran tarihinde sandığa yansıyacak. Sandıkta, ülkede kardeşlik, birlik beraberlik ve huzur ortamı ortaya çıkacaktır. Bendensen kardeşimsin, değilsen, düşmanımsın anlayışı ortadan kalkacak. Bendensen de kardeşimsin, benden değilsen de kardeşimsin duygusuyla ülke tekrar kucaklaşıp, birlik ve beraberlik içerisinde gelecek iyi günlere hazırlanacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız