SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sanırım En Fazla Belgeye Sahip Kurumuz"

0
Güncellendi - 2021-03-01 01:39:12
A- A+ PAYLAŞ

Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE), Malatya İl Müdürlüğü ekipleri üç gün süresince MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tüm birimlerinde yaptığı denetim sonucunda TS ISO 18001’den TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ne Malatya’da geçen ilk kamu kurumu oldu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, sahip olduğu kalite belgelerine son olarak COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni ekledi. Belge takdimi için düzenlenen törene MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ve TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz katıldı. Törende konuşan TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz, MASKİ Genel Müdürlüğü’nü tebrik ederek, belgelerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Eraslan, “Gerçekleştirdiğimiz denetimler sonucunda MASKİ Genel Müdürlüğümüz bu belgeleri almaya hak kazandı. Tebrik ederek hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kalite belgelerini TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz’dan alan MASKİ Genel Müdürü M, Yaşar Karataş, Türkiye’de örnek bir kuruluş olmanın gurunu yaşadıklarını ifade ederek, “Su ve Kanal İdareleri içerisinde sanırım en fazla belgeye sahip olan bir kurumuz. Kalite, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın hedeflerinden biriydi. Bizler de bu doğrultuda hizmetlerimizi veriyoruz. İl sınırlarımız içerisinde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Hizmeti verirken de en iyisinin olmasına gayret ediyoruz. TS ISO 18001’den TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’ne geçtik. COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni ilk kez aldık. TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgemiz tekrar yenilendi. TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi için ise devam kararı alındı. Türkiye’nin örnek kurumu haline geldik. Alınan bu belgelerle kalitemizde tescillenmiş oldu. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız