SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Savcı İtiraz Etti 4 Öğretmen Tutuklandı

Savcı İtiraz Etti 4 Öğretmen Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ/PDY suçlamasıyla gözaltına alınan, mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılan daha önce görevden ihraç edilmiş 4 öğretmen, Cumhuriyet Savcısı'nın itirazı üzerine tutuklandı.

Valilikten 4 öğretmenin tutuklanmasının yanı sıra gözaltına alınan 5 şüpheli ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"FETÖ/PDY Terör Örgütü ile iltisaklı irtibatlı oldukları vb. gerekçelerle İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki öğretmenlik görevlerinden KHK ile ihraç edilip gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılanlardan 4 kişi Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan itiraz sonucu tutuklanmıştır.

Ayrıca KHK ile öğretmenlik görevlerinden ihraç edilen, firari durumda bulunan 2 şahıs, 2 İnfaz Koruma Memuru, İl dışı talimatı ile Doğanşehir İlçesinde 1 Polis Memuru olmak üzere 5 şahıs da ilaveten gözaltına alınmıştır."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız