Malatyalı badminton sporcuları, milli takım seçmelerine katılmak üzere Edirne’ye gitti.
Malatyalı badminton sporcuları Mehmet Emin Doğan, Ramazan Moran, Mehmet Akarsu, Betül Başkan ve Hayrunisa Dere, 1-2 Eylül tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirilecek olan müsabakalar kapsamında milli takım seçmelerine katılacak. Müsabakalarda başarılı olan sporcular 3-7 Eylül tarihleri arasında milli takım kampında yer alarak, 7-9 Eylül tarihlerinde Balkan Şampiyonası’nda milli takım formasını terletecek.
Milli takım seçmelerinde Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Nazım Denizhan, Malatyalı sporcuların başında yer alacak.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.