SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehiriçi Taksi Ücretlerine Zam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da şehiriçi taksi ücretlerine zam yapıldı. Daha önce 800 bin lira olan taksimetre açılış ücreti 1 milyon 200 bin liraya çıkarıldı. Daha önce 1.5 milyon lira olan kilometre ücreti de 2 milyon liraya yükseltildi. Taksimetrelerini ayarlatan taksiler, yeni tarifeyi uygulamaya başladılar. 24.00-06.00 arasında uygulanacak gece tarifesinin ise yüzde 50 zamlı olacağı öğrenildi.

Bu arada, Malatya Belediyesi otobüslerini işleten, Malatya Belediyesi Motorlu Taşıtlar A.Ş. (MOTAŞ), 2005 yılı sonuna kadar geçerli olacak otobüs pasolarında indirime gidildiğini açıklarken, yeni tarifeyle sivil 180 YTL, öğrenci 100 YTL ve emekli ile 65 yaş üstü olanlar 65 YTL'den vermeye başlandığı bildirildi. Malatya'da belediye otobüslerinde halen sivil yolcu 600 bin TL (60 YKR), öğrenci ise 400 bin TL (40 YKR) ücretle taşınıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız