SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Oğlunun Adının Verildiği Okulda

0
Güncellendi - 2017-09-28 05:40:56
Şehit Oğlunun Adının Verildiği Okulda
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'da şehit annesi, vatani görevini yaptığı Siirt'te şehit edilen oğlunun adının verildiği okulu ziyaret etti.

Arguvan'ın Yukarı Sülmenli Mahallesinde (köyünde) ikamet eden ve 1992'de Siirt'te şehit olan er Tuncay Göksu'nun annesi  Fatma Göksu şehit oğlunun adının Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne verilmesinden dolayı okulu ziyaret etti.

Daha sonda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek göreve yeni başlayan Nusret Güngör’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Göksu, Kaymakam Cuma Emeç'i ziyaret etti.

Ziyarette makamda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini öperek "Engellilere, yaşlılılara ve şehit annelerine sahip çıktığı için Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan sağ eylesin ve onu görmekde istiyorum dileklerinde bulundu." diye konuştu.

Kaymakam Emeç ise şehitleri minnetle ve rahmetle andıklarını belirterek, "Eğer bu gün vatanımız baki ise bu şüphesiz bu toprak için canını feda eden şehitlerimiz sayesindedir. Biz şehit yakınlarımızı çok önemsiyoruz. Onların duasına mazhar olmaya çalışıyoruz. Devlet olarak her zaman yanlarında olacağız." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (7 yıl önce)
    Seyitlerimize.allahtan.rahmet.diliyorum.annem
    0
    0
    Yanıtla