SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polisler İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2016-12-14 07:59:15
Şehit Polisler İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Beşiktaş'ta bölücü terör örgütünün bombalı saldırısında şehit olan polislerden Malatyalı Okan Doğan ve Hamdi Dikmen için aileleri tarafından baba evlerinde mevlid okutuldu.

OKAN DOĞAN'IN MEVLİDİ..

Vali Mustafa Toprak, İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Arena Stadyumu’nun hemen yanında bombalı araç ve intihar bombacısı tarafından düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Okan Doğan için okutulan mevlide katıldı.

2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Vali Toprak, Bizler devlet olarak her zaman şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin yanındayız, Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”dedi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programında okunan duaların ardından sona eren program sonrası Vali Toprak ve beraberindekiler taziye çadırından ayrıldı.

HAMDİ DİKMEN'İN MEVLİDİNDE..

Şehit polis memuru Hamdi Dikmen için baba evinde düzenlenen mevlit programına Vali Mustafa Toprak , 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen ile birlikte katıldı.

Mevlid-i Şerif programının ardından Şehit Polis Memuru Hamdi Dikmen ve tüm şehitler için dualar edildi.

Taziye çadırında Vali Toprak’ın yanına gelen bir şehit yakını “Evladımız şehit oldu ama biz hepimiz ayaktayız” diyerek birlik ve beraberliğe vurgu yaparken Vali Toprak da “Biz hepimiz dimdik ayaktayız, Allah devletimize, milletimize, insanlarımıza zeval vermesin, ihanetçilere fırsat vermesin, onların ihanetlerinden bizleri korusun.” diyerek birlik ve beraberlik içerisinde bu ihanetlerin üstesinden devletçe, milletçe geleceğimizi belirtti.

Vali Toprak, program sonrası şehit yakınlarına tekrar başsağlığı ve taziyelerini ileterek taziye çadırından ayrıldı.

Bülten- malatyahaber.com

polismevlid1

polismevlid2

polismevlid3

polismevlid4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • necdet savaş (7 yıl önce)
    Allah mevlidinizi kabul ve makbul eylesin. Okunan tüm dualar şehitlerimizin aziz ruhlarına tevdi etsin inşallaah .İnşallah yiğitlerimizin kanı yerde kalmaz.
    0
    0
    Yanıtla