SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeker İş'te Murat 4 Yıllığına Yeniden Görevde

0
Güncellendi - 2021-03-11 01:59:22
Şeker İş'te Murat 4 Yıllığına Yeniden Görevde
A- A+ PAYLAŞ

Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi 22.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Nuri Murat yeniden 4 yıllığına göreve getirildi.

Malatya Şeker Fabrikası sosyal tesislerinde gerçekleşen Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi 22.Olağan Genel Kurulu’na Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök ile birlikte sendika yöneticileri ve delegeler katıldılar.

Seçim sonucunda Nuri Murat (üstteki fotoğrafta soldan 3.)  yeniden Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi Başkanlığına getirilirken, İdari Sekreterliğe Cemal Dalhançer, Mali Sekreterliğe Adnan Aybar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak da Ali Varol ve Metin Karabulut seçildiler.

Murat yaptığı açıklamada, “Malatya Şeker-İş’e yakışır bir Genel Kurulu daha geride bırakmış bulunmaktayız. Genel Kurulumuza teşrif eden başta Sayın Genel Başkanımız İsa Gök’e, Genel Sekreter Fevzi Şengül, Genel Mali Sekreter İlhan Özyur, Genel Eğitim Sekreter Cengiz Ünder, Genel Teşkilatlanma Sekreter Murat Taşlıyut, Malatya Türk-İş İl Temsilcisi Hikmet Kazgan ve yönetim kurulu üyeleri, Ağrı Şeker -İş Şube başkanı Ağıt Aslan, Kars Şeker-İş İl Temsilcisi Yaver Kop, Erciş Şube Başkanı Yusuf Özlek, Elbistan Şeker-İş Temsilcisi Mehmet Kılıç, Elazığ Şeker-İş Temsilcimiz ve Uzakta yakında gelen misafirlere şahsım ve temsil ettiğim kurum adına teşekkür ederim. Delegelerimizin demokratik hakları olan seçimlerini düğün ve bayram şöleni havasında sandık başına gelerek oylarını sükûnet içinde kullanarak 4 yıllık görevi bize tekrar layık gördüklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • YILDIRIM (3 yıl önce)
    Herkes Nuri Murat Bey gibi çalışkan ve azimli olamaz, Malatya nın öz evladı, nasıl sahip çıkıyor şeker fabrikasına ve işçilerine, helal olsun sayın Nuri Murata milletvekilliğine de yakışır, başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (3 yıl önce)
    Başarılar sayın başkanım göreviniz tekrar hayırlı olsun görevini layıkıyla yapan bir kardeşimiz şeker ilköğretim okulunda çalışırken bizzat şahit oldum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (3 yıl önce)
    Aman başkan iyice yapış o koltuğa....ya ayıp be bırak da birazda senden sonrakiler yapsın.....
    0
    0
    Yanıtla
  • YILDIRIM (3 yıl önce)ufuk isimli kullanıcı yorumuna
    kardeşim kendine güveniyorsan ve o kadar işçinin hakkını savunacağına ve fabrikaya sahip çıkacaksana, sen ol aday kimse engel olmuyor sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • selo (3 yıl önce)
    allah yolunu açık etsin birleştirici çalışkan başkan
    0
    0
    Yanıtla