SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan ve Koca Ankara'ya Gitti

0
Güncellendi - 2018-11-28 00:45:10
Gürkan ve Koca Ankara'ya Gitti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca'nın Ankara'ya gittikleri bildirildi.

Gürkan ve Koca'nın ilçelerdeki belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda Ankara'ya çağrıldıkları tahmin ediliyor.

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Göç veren değil göç alan bir Yazıhan için ZİYA DOĞAN Eski genel müdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Devlet hastanesinin kapatılmasını sağlayan ihsan koca. Eski kayıtlara bakın izleyin tv programlarını. Selahattın gurkan ve ihsan kocadan sonra diğer seçimde vekil sayısı 2 yada 3 dusecek. Gerçek ak partili istiyoruz dyp yada anap tan ayrılmış kişileri artık malatyada aday olarak istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Sıfır siyasetçi bulamazsınız akp zaten karma bir parti Malatyalı meşalesiz bir siyaset ve yönetim istiyor bunu sayın ihsan koca ve sayın Gürkan’ın yapacağına inanıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA (5 yıl önce)
    Sayin Selahattin Beye hayırlı olsun.İlçe belediye baskanlari hususunda her ilçeyi düşünerek deneyimli işten anlayan belediye başkanı adaylarını tercih ediniz.Aksi taktirde malatya nin tüm ilçelerini yerinde saydirmiş olursunuz.Büyük Sehirlerde Merkez İlce belediye baskanlarinin gorevleri daha önemlidir.Sırf her ilçeninin İLÇE BAŞKANI diye aday gösterme yapmayıniz.Ellerimizi vicdanlarimza koyalım.Ve malatya nin geleceğini düşünelim.İşii bilene verelim. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    sayın koca ve gürkan, Allah rızası için dürüst, ehliyet ve liyakat sahibi adayları önerin. bu işin vebali büyük ona göre.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal yener (5 yıl önce)
    battalgazi için DE MUZAFFER KARAKUŞ olursa bakın bu ekiple malatya nasıl gelişiyor hadi malatya selahhattin gürkan gibi muzaffer karakuş gibi adaylara sahip çıkma vakti yeni hamidolar yönetmeye gelyor malatyayı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ver Gazıııııııııı
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    Reis kararını verecek partinin verdiği isimlerle kandıramazlar Reisimizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (5 yıl önce)
    Size güveniyoruz artık meşalesizde Malatya yönetilir
    0
    0
    Yanıtla
  • neşe hanım (5 yıl önce)
    sayın koca ve selahattin başkan Allah rızası için ehliyet ve liyakat sahibi dürüst adayları tavsiye edin. bu işin vebali büyük.
    0
    0
    Yanıtla