SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sezai Hoca'dan Söz İstedim, Söz Verdi, Sözünde Durdu"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kuruluşuna Kalkınma Bakanlığı döneminde destek verdiği İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü için, geldiği Malatya’da, “Beşli çapraz operasyon yaptılar karaciğer naklinde dünyada bir ilki başardılar. Özellikle Malatya’da bu deprem ortamında böyle başarılı çalışmalar hepimiz için bir moral ve iftihar kaynağı oldu.” dedi. Yılmaz kuruluş öncesinde Prof. Dr. Sezai Yılmaz’dan aldığı sözü de hatırlatarak, sözünde durduğu için Sezai Yılmaz’a ayrıca teşekkür etti.

Malatya programı kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Malatya İş Dünyası İle Buluşma adlı toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü ile ilgili durumu da paylaştı. 

“Sezai Hoca'dan söz istedim, söz verdi, sözünde durdu, teşekkür ediyorum”
Toplantıdan önce Prof.Dr. Sezai Yılmaz'la özel bir görüşme yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz şunları söyledi: 

“Karaciğer Nakil Enstitüsü kuruldu, az önce Sezai Yılmaz hocamızla da yukarıda bir görüştük. O tarihlerde ben yine Kalkınma Bakanıyım. Bir heyet olarak geldiler arkadaşlarımız Sezai Hoca ile birlikte bu projeyi konuştuk o zamanlar ve destek olduk. Şöyle bir anlaşma yaptık Sezai hocayla kendisi de burada, ‘Malatya’dan ayrılmayacak olursanız, destek oluruz’ dedim. Bu işler ekiple olan işler, uzmanlıkla olan işler. Sağ olsun o da bize söz verdi ve sözünü tuttu. Huzurunuzda kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten teşekkürler. Bu sene de biliyorsunuz beşli çapraz operasyon yaptılar karaciğer naklinde dünyada bir ilki başardılar. İnşallah önümüzdeki süreçlerde çok daha ileri aşamalara geçecekler. Avrupa'da bir numara şu anda karaciğer nakil merkezimiz,  dünyada ikinciyiz galiba. Özellikle Malatya’da bu deprem ortamında böyle başarılı çalışmalar hepimiz için bir moral ve iftihar kaynağı oldu. Bütün ekibini,  hocamızı,  emeğe geçen herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum.”

malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Prof.Dr. Sezai Yılmaz bir arada

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (5 ay önce)
    Hocamız üniversite rektörlüğünü hakediyor. Madem hoca sözünde durdu. Sizde hocaya rektörlüğü kabul görün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Söz verip sözünü tutmak kalite meselesi sezai hoca kalitesini bir kez daha ortaya koymuş hepinize hepimize örnek olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Sezai hoca artık siyasete girsin bence hak ediyor.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • ALİ (5 ay önce)
    Biz Malatyalılar olarak Sezai hocamızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.Hocamız Malatya nın gurur kaynağı ve bizim başımızın tacıdır.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • kapı (5 ay önce)
    Sezai hocanın başarılarından ve medayada ilgi görmesinden sonra, Şimdi Ahmet kızılay bana da burdan bir kapı açıldı diye düşünüyordur..ama hiç düşünmesin... üniversitenin ne halde olduğunu bilen biliyor... herşey ortada..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • akarsu_v_@hotmail.com (5 ay önce)kapı isimli kullanıcı yorumuna
    Düşünmez ya onu bile düşünmez
    0
    0
    Yanıtla