SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SGK Yeni Hizmet Binasında Hizmet Veriyor

SGK Yeni Hizmet Binasında Hizmet Veriyor
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Tekin Kutlu, 2 yıl önce temelleri atılan SGK il binasının tamamlandığını ve yeni yerinde hizmet vermeye başladığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Şeker Fabrikası karşısındaki alanda bulunan yeni SGK İl binasında açıklamalarda bulunan İl Müdürü Tekin Kutlu, yeni binanın vatandaşlara hizmet vermeye başladığını ifade ederek, “20 Haziran 2020 tarihinde temelini atmış olduğumuz Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binamız 23 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır. Bu eserde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni binanın eski binaya oranla geniş alana sahip olduğunu ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet verileceğine değinen Kutlu, “Şu an bulunduğumuz bina 17 Bin 500 metrekare kapalı alana sahip bir binadır. Daha önce kullanmış olduğumuz Sağlık merkez Müdürlüğü ve SGK il müdürlüğümüzün binası toplamda 7 bin 800 metrekare idi. Hem vatandaşlarımızın daha nezih bir ortamda hizmet alması hem de çalışan arkadaşlarımızın daha iyi bir ortamda çalışarak daha kaliteli bir hizmet verebilmeleri için bu eserin yapımı sonuçlandı. 23 Mayıs 2022 tarihinde, yani bugünden itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başladık. Vatandaşlarımızı ağırlamaya başladık. SGK Beydağı Merkez Müdürlüğü olarak bu tarihten sonra bütün birimlerimiz tek hizmet noktası olarak bu binada hizmet verecekler” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hacı Bayram özhazar (11 ay önce)
    1995ve1998 arası çalışmış olduğum ormaniyede pirim günlerim yok gürünmekte bunu araştırılmasını yabımasını istiyorum ama 2 yıl sigortasız calıztım bunuda araştırın arz ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatma (1 yıl önce)
    İsraftan başka bişey değil bir çok memmur ne iş yaptığını bile bilmiyor ahbap torbil ilişkisinden kaynaklı yani kısacası demem o ki önce işini yapacak memurlar yetiştirin bina sonraki iş günlerdir telefonla bilgi almaya çalışıyorum ama bir Allah'ın kulu bakmıyor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Hayırlı Uğurlu Eylesin İnşallah Malatyamıza
    %56
    %44
    Yanıtla
  • ilyas (1 yıl önce)
    Malatyamız için hayırlı olsun. Şehir merkezinden çıkması güzel oldu. Yalnız içerde hizmet verecek memurların kalite seviyesinin artırılmasına yönelik eğitimler aldırılması noktasında hedef konmalı ve Kurum Müdürünün bu işi sağlama alması elzemdir. Yani merkezdeki memur zihniyet belki yer değişince biraz farklılık gösterir diye umuyoruz. Geçen günlerde merkeze gitmiştim. Bir konu hakkında bilgi almak için; yukarı -aşağı ilgileniyor muhabbetinden gülerek oradan ayrıldım. Yani hiç değişmeyen bahaneler inşallah bu kurumda değişir. Kaliteli insan eğitimli demektir. Zaten siyaset ile gelmişse bunun o kuruma bir faydası olmayacak gelen vatandaşın işi yokuşa sürülecektir. Saygılar...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Rıdvan (1 yıl önce)ilyas isimli kullanıcı yorumuna
    Şehir içinde olmasının ne mahzuru vardı,fabrika mı bu... Maksat müteahhite para kazandırmak..
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Her yapılan hizmeti müteahhite para kazandırmak olarak gören zihniyet o zaman hiç bir hizmet yapılmasın.Yapılan bir hizmetide takdir edin.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Dogru bir hizmet yapılırsa kimse karşı cıkmaz bir tane sporcu yetiştirilmesi için çalışma yapılsın bir tane tek bir tane on tane demiyorum bina yapmak hizmet degildir zaten var bina
    %69
    %31
    Yanıtla