Malatya'da aşırı rüzgar etkili olup, yaralanmalara ve maddi zarara da yol açtı.
PÜTÜRGE'DE 4 YARALI..
Pütürge'de şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen halı saha demirleri 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, olay, Pütürge ilçe merkezi Ağalar Mahallesi'nde meydana geldi. İl Özel İdaresi'ne ait yeni halı saha inşaatının demirleri şiddetli rüzgarın etkisiyle, olay yerinde çalışan işçilerin üzerine düştü.
İşçiler Mustafa Sarkın (36) ve Abdullah Topçu (23) Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'ne, Bekir Sertpolat ise Malatya Devlet Hastanesi'ne getirilek tedavi altına alındılar. Bir işçi de, Pütürge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bu arada, aşırı rüzgar nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi önündeki çam dikili saksıların büyük çoğunluğunun devrildiği görüldü.
MERKEZDE..
Aşırı rüzgar nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi önündeki çam dikili saksılar devrilirken, rüzgarın bazı tabelaları da düşürdüğü bildirildi.
Meteoroloji yetkilileri, rüzgarın zaman zaman etkili olarak sürmesinin beklendiğini ifade edip, pazar günü yağmur yağışı ile birlikte yüksek kesimlere kar beklendiğini kaydettiler.