SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Kaçakçısına Dağ Yolunda Operasyon

0
Güncellendi - 2020-11-03 20:25:31
Silah Kaçakçısına Dağ Yolunda Operasyon
A- A+ PAYLAŞ

POLİS GÜZERGAHI SAPTAYINCA.. Malatya'ya il dışından silah getirerek satan kaçakçı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin, istihbaratı sonucu dağ yolunda yapılan operasyonda kovalamaca sonucu 5 adet tabancayla yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirilen operasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"KOM Şube Müdürlüğünce 6136 SKM (12. Madde / Silah ticareti) kapsamında son dönemlerde ilimizde sıkça yakalaması yapılan SİG SAUER p-226 marka ruhsatsız tabancaları ilimize getirerek piyasa sürdüğü değerlendirilen A. U. isimli şahsın il dışından gelirken dağ yollarını kullandığı ve uygulama noktalarını bilmesi sebebiyle Malatya/Sincik il sınırının kesiştiği noktaya uygulama planlanmış;

02/11/2020 günü 03:00’da şahsın sevk ve idaresindeki aracı yakalamaya yönelik yapılan operasyon sırasında şüpheli dağlık alanda ekiplerimizi fark ederek Sincik istikametine dağ yollarından kaçmaya başlamış, ekiplerimiz tarafından yapılan kovalamaca neticesi şüpheli şahıs aracını terk ederek ormanlık alana yaya olarak kaçmış, yapılan tüm aramalara rağmen yakalanması mümkün olmamış şahsın aracında yapılan aramada;

-1 BELÇİKA BROWNİNG ruhsatsız Tabanca ve 15 adet fişek,

-4 SİG SAUER P-226 ruhsatsız tabanca olmak üzere toplamda 5 ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, şüpheli şahsın yakalamasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız