SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Kaçakçılarına Operasyon, 5 Gözaltı

0
Güncellendi - 2018-12-28 02:43:26
Silah Kaçakçılarına Operasyon, 5 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ‘Silah ticareti ve kaçakçılığı yapan’ şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerince ‘Silah ticareti ve kaçakçılığı yapan’ şüphelilere yönelik projeli bir çalışma yürütüldü.

Gerçekleştirilen çalışmada, silah ticareti ve kaçakçılığı yaptığı tespit edilen ve bu şüphelilerden silah aldığı değerlendirilen 5 şüphelinin yakalanması için Malatya il merkezinde 7 adrese planlı ve eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken; 1 adet Glock, 1 adet CZ 75, 1 adet Taurus, 1 adet Baretta, 1 adet Astra, 1 adet markasız el yapımı, 1 adet kurusıkıdan bozma olmak üzere 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 85 adet tabanca mermisi ile 55 adet tüfek fişeği ele geçirildi.

Ferdi Durdu -Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ilhan (5 yıl önce)
    bunlar amatörler gidin patronların oyunlarını bozun çoluk çocukla uğraşarak ün yapmaya çalışmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırdır yaran mı var!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)ilhan isimli kullanıcı yorumuna
    Polis işini yapmış kimsenin ünlü olmaya niyeti yok gardas hayırdır?
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 tane kuru sıkıdan bozma silah yakalayıp göstermekle olmaz uyuşturucuyu artık leblebi gibi satıyorlar heryerde ayık gezen adam kalmamış Malatya yoldan çıkmış HAYIRDIR GARDAŞŞŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Satanları görünce neden ihbar etmiyorsun da gelmiş burada leblebi gibi satıyorlar diyorsun. Senin onlardan korkun nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandas (5 yıl önce)ilhan isimli kullanıcı yorumuna
    polis görevini yapmış ne güzel yakalamıs varsa bildiğin bi yer ara 155 i vatandaşlık görevini yap gitsin onları da alsınlar yeter artık 2 gunde 1 haberlerde silahlı kavga okumaktan bıktık
    0
    0
    Yanıtla