SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti, Torbacı Tutuklandı

Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti, Torbacı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ferhadiye Mahallesi'nde durdurulan ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu araçta, uyuşturucu madde, hap, silah ve hassas terazi ele geçirilirken, adliyeye verilen şüphelilerden biri tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından, şüpheli şahıslar üzerinde yapılan genel denetimler sırasında Ferhadiye Mahallesi'nde bir araç durduruldu. İçerisinde 4 şahsın bulunduğu araçta yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca, 17 mermi, 61 gram metamfetamin maddesi, 8 uyuşturucu hap, uyuşturucu madde kullanım aparatı ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar daha sonra Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiler. Burada da sorguları yapılan 4 şüphelinin adliyeye verildikleri, bu şahıslardan Nurettin B. adlı şahsın, tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. 

Bu arada yakalanan şahısların evlerinde arama yapıldığı, bu evlerden birinin de Sultansuyu Harası Lojmanlarında olduğu haber alındı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet (1 yıl önce)
    Horata rumuzu ile yazan arkadaş çok güzel izah etmiş bu tip suç şebekeleri takibe alıp sürekli gözetim altında tutmak gerek aksi halde cezaevinden çıktıktan sonra daha daha tehlikeli oluyorlar Malatya emniyetini kutlamak gerek malesef yasalardaki boşluk nedeni ile bu tip çeteler bir müddet sonra serbest kalıyor.Ve daha zararlı oluyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Horata (1 yıl önce)
    Bu toplum zararlılarını sürekli teknik takibe alacaksın nereye girerler nerden çıkarlar kimle görüşürler.........Bir halt yemeden önce ya da yediklerinde delil toplamaya gerek kalmadan hemen tutuklayacaksın. Zaten emniyette bunların kim oldukları ne yaptıkları nerede yaşadıkları kişisel ilişkileri mevcut gölge gibi takip edeceksin.Çok şükür savcıların bu konuda yetkileri çok. Bunlara özel yıllık arama izinleri çıkaracaksın. Anında polisimiz jandarmamız tepelerine binecek. Böylece hem emniyetin işi kolaylaşır hem de savcılık ve mahkeme süreçleri kısalır.....Sonuç olarak toplumun huzurunu tehdit eden bu varlıklar her daim takip edildiklerini bilirler ve toplum nefes alır. Ama en önemlisi cezaların caydırıcı olması bu da olursa emin olun kafalarını dışarı çıkaramazlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    Bakalım sultansuyu tigem müdürlüğü ve Tigem Genel Müdürlüğü bu olay karşısında ne işlem yapacak yazıklar olsun gençleri çocukları insanları zehirleyenlere tebrikler Emniyet mensuplarına
    %67
    %33
    Yanıtla