SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Yaralamaya 3 Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-01-17 19:22:03
Silahla Yaralamaya 3 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Ekiplerince yapılan çalışmalarda, bir işhanındaki silahla yaralama olayının failleri ile eski belediye binasının bulunduğu alanda aşırı alkollü olan ve yaralı olduğu polis tarafından fark edilen şahsı yaralayan şahıs yakalandılar. Ayrıca bazı gasp, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarının failleri de gözaltına alınırken, denetim ve uygulamalarda silah ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçti.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

• İki şahıstan toplam 52.90 gr metamfetamin ele geçirilmiş,

• Üç şahıstan toplam 62 uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirilmiş,

• İki şahıstan toplam 2 otomatik av tüfeği ele geçirilmiş,

• İki şahıstan toplam 2 ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek ele geçirilmiş,

• Bir şahıstan bir kesici alet ele geçirilmiş,

• Akpınar Mahallesinde bir işhanında 11.01.2021 günü meydana gelen bir müştekinin sol bacağından tüfekle vurulma olayının şüphelilerinden M. A. aynı gün yakalanmış çıkarıldığı mahkemece Tutuklanmış, olayın diğer şüphelileri Ü. D. ve B. D. ise olayda kullanmış oldukları tüfek ile beraber 14.01.2021 günü yakalanmış çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanmışlardır.

• Bir ikametten 105 ekran televizyonun çalınması olayını gerçekleştiren şüpheli 2 şahıs tespit edilmiş, şüphelilerden biri yakalanarak adli mercilerce tutuklanmıştır.

• Bir spor merkezinden laptop ile 3 adet bisikletin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şüpheli tespit edilerek yakalanmış, şahıs adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, ayrıca laptop temin edilerek müştekisine teslim edilmiştir.

• Emekliler Parkında bir şahsın aşırı alkollü olduğu, 3 adet göğüs ve 1 adet diz kısmında kesici alet yara izi olduğu görülmüş, yapılan araştırmada şüpheli şahıs tespit edilmiş, suç aleti ile birlikte yakalanmıştır. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.

• ''DUR'' ihtarına uymayarak ara sokaklara kaçan Plakasız motosiklet kovalamaca sonucu yakalanmış, sürücüsüne ehliyetinin olmaması, DUR ihtarına uymaması ve tehlikeli araç kullanması sebepleriyle idari işlem uygulanmış, motosiklet tescilsiz olması nedeniyle yedi emin otoparka çektirilmiştir.

• 14.01.201 günü çalınan motosiklet bulunarak müştekisine teslim edilmiş, ayrıca şüpheli 3 şahsa sokağa çıkma yasağına muhalefetten idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiş ve adli makamlara sevk edilmişlerdir.

• Müşteki şahsı güveni kötüye kullanma suretiyle 4.200 TL dolandıran Şüpheli şahıs yakalanmış, gerekli işlemler yapılmıştır.

• Şifa Mahallesinde yaşı küçük şahsın motosikletinin gasp edilmesi olayı ile ilgili olarak yapılan kamera çalışmalarında; Olayın şüphelisi tespit edilmiş, şüpheli şahıs yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

• Çavuşoğlu Mahallesinde bir şahsın kullanmış olduğu plakasız motosikletin yapılan incelemesinde, Gaziantep ilinden çalıntı kaydının olduğu tespit edilmiş olup gerekli tahkikata başlanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız