SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-12-17 02:27:51
İki Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akşam ve gece 2,5 saat arayla meydana gelen iki ayrı silahlı kavgada toplam 3 kişi yaralandı.

YARALI DAHA SONRA BULUNDU..

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay 20.30 sıralarında Salköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Salköprü Mahallesi Desenli sokakta iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada açılan ateş sonucunda çevredeki bazı araçlara saçma isabetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olaya karışan taraflardan birinin otomobille ayrıldığı bildirildi. Polis ekipleri, bu aracı Turgut Temelli alt kavşağında durdurarak, şüpheli şahsı gözaltına aldılar. Ancak bu otomobilden kısa süre önce inip taksiye bindiği belirlenen şüpheli bir kadın da, taksiyi takip eden polis ekibince yakalandı. Kadının üzerinden 1 adet tabanca çıktığı, her iki şahsın gözaltına alındıkları öğrenildi.

Salköprü'deki bu olaydan kısa süre sonra İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi üzerinde Desenli sokaktaki silahlı kavga olayına karıştığı değerlendirilen T.K. bacağından silahla vurulmuş halde bulundu.

Yaralı şahsın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

BİR SİLAHLI SALDIRI VE 2 YARALI DAHA..

Malatya'da iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi av tüfeğiyle vurularak yaralandı.

Çavuşoğlu Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında bir otoparkta aralarında daha önce husumet olduğu idda edilen iki grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine av tüfeğiyle açılan ateş sonucu Y.L ve C.D sırt bölgesinden yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası kaçan 3 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına alındı.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • korkut (5 yıl önce)
    Bu tür haberleri artık Malatyalı kanıksadı, hemen hergün benzer olaylar oluyor, ölüm yoksa seviniyoruz, o derece arttı. Polis asayiş uygulamalarını artırdı, farkediliyor ama esas ismi cismi belli bu mafyavari gurupların, çetelerin üzerine gidilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (5 yıl önce)
    Texas, hergun asayis olayi, hergun hirsizlik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuş (5 yıl önce)
    Hayret malatya nın abd nin o meşhur eyaletine benzedigini yazan olmamış hala sanki silah sadece o eyalette sıkılıyo gibi
    0
    0
    Yanıtla