SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hasmını Öldürdü, Bir Kişiyi de Yaraladı

Hasmını  Öldürdü, Bir Kişiyi de Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kişiler arasında meydana gelen silahlı olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay; Cirikpınar Mahallesi Turgut Temelli Caddesi'nin Çevre Yolu ile kesiştiği kavşağın yanında bulunan çay ocağında saat 14.15 sıralarında meydana geldi.

 İddiaya göre 35 yaşlarındaki M.S. isimli şahıs, daha önce arasında husumet bulunan Yunus Karakuzu'ya ateş etti. 63 yaşındaki Yunus Karakuzu göğsünden yaralanırken, seken bir kurşun M.Y. adlı şahsın bacağına isabet ederek yaralanmasına yol açtı.

Ağır yaralanan Yunus Karakuzu, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi, ancak kurtarılamadı.  Kazaen yaralanan M.Y. de daha sonra ambulansla hastaneye gönderildi.

Polis olay yerinde 6 adet 7.65 mm çapında boş mermi kovanı ile 3 mermi çekirdeği buldu.

Olayın ardından, yaya olarak yakındaki Adliye Sarayı'nın arkasına doğru kaçan M.S. adlı şüpheli bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Huzur şehri!
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Caydırıcı cezalar ,cezaevi koşulları ,yasalar daha ne kadar insan ölecek ki çıksın..Polis , olayların fazla olan semtlerde neden tedbir almaz. Çağa çoluk belinde yarım metre kılıç,silah,muşta, kama, ile geziyor..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tuğrul (2 yıl önce)
    Silah patlatanlar tefeciler borç yüzünden öldürdüler yaralanan falan da yok adama mermi bile gelmemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Neler olmuş Türkiye'nin en büyük köyü malatyamda oy oy sahipsizlik ilgisizlik kötü bişe
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Ne oldu neyi hallettiniz biriniz mezara biriniz cezaevine bütün kavgamız iki metre kefen için değilmi onu Rabbimiz Cellecelaluhu Nasip Ederse
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    bende adanada sıradan bir gün zannettim... meğerse malatyada sıradan bir günmüş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Malatya Teksas olmuş yazık isteyen her türlü silahla gezebiliyor denetim kontrol yok
    %91
    %9
    Yanıtla