SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda Bir Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-08-28 06:00:24
Silahlı Saldırıda Bir Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Mahallesi'nde gece yarısından sonra meydana gelen olayda, silahlı saldırıya uğrayan bir şahıs yaralandı.

Olay, Cumartesi'ne Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra 01.30 sıralarında Beydağı Mahallesi Akdağ Sokağı'nda meydana geldi. Yapılan ihbarı değerlendiren polis ve 112 Acil ekipleri, sokağa gittiklerinde Mehmet D. adlı şahsı av tüfeğiyle yaralanmış olarak buldular.

Beydağı bölgesinde açık arazide vurulduğu ve bulunduğu sokağa kadar yürüyerek gelip yere yığıldığı bildirilen yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili olduğu belirlenen ve olay yerinden 02 plakalı motosikletle ayrılan E.Ç. adlı şahsın aranmasına başlandı.

Polis, olayla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

TAKSİCİYİ KAÇIRDI!

Gece meydana gelen bir başka olayda, Akpınar Meydanı'nda bir taksici, bıçak zoruyla kaçırıldı. Bir kavgada yaralandığı sanılan bıçaklı bir şahıs, Akpınar Meydanı'ndaki bir durakta, 44 T 0578 plakalı taksiye sürücüsünü tehdit ederek bindi ve araç buradan ayrıldı. İnönü Caddesi'ne doğru hareket eden taksi, Dörtyol civarında polis ekipleri tarafından durduruldu, tehditle araca binen ve taksicinin şikayetçi olduğu şahıs gözaltına alındı.

KENTİN GÖBEĞİNDE GİZLENMİŞ SİLAHLAR..

Bu arada, yine gece yarısından sonra 02.15 sıralarında da eski belediye binasının bulunduğu alanın yan kısmındaki taksi yazıhanesinin arka kısmına bazı kişilerce silah gizlenmiş olduğu yolunda bilgi edinen polis ekipleri, yaptıkları aramada 2 adet pompalı tüfek ele geçirdiler. Silahları bulundukları yere gizleyen şahısların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Beydağı Mahallesi'ndeki olay yeri (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Feyzullah (5 yıl önce)
    Ahbap-Çavuş ilişkisinin git gide derinleştiği, daha nerede ve kimlerle oturulacağını ve konuşulacağını bilmeyenlerden bu memlekette işlerini yapmasını beklemek, öküzden süt sağmayı ummak gibi bir şeydir. Birde Malatyalı, Elazığlı ve Adıyamanlı polisleri Malatya'dan gönderin bakalım suçlular memlekette kahya gibi gezebiliyor mu, gezemiyor mu? Gezemezler çünkü selamlarını alacak polisleri bir daha göremezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Pompali tufeklerin televizyonlarda reklamla satildigi, internetten bir tıkla pompali tufeginizin kapiya geldigi bir ulkede artik koyacak yer bile bulunmaz olmus. Bu sadece malatyanin problemi degil. Akpinarda vitrinlerde satiliyor. Avcılıkmış! Ne avciligi kardesim avciligi kim duzgun yapiyormus ki. Avci kisvesine bürünüp insana dogrultulan bu tufeklerle cinayet isleniyor. Her evde rahatca bulundurulabiliyor. Herhangi bir atesli silah bulundurmaya indirimsiz 20 yil, birini yaralamaya indirimsiz 30 yil verin bakalim nasil kesiliyor. Oyuncak mi kardesim bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper kardeş doğru demiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (5 yıl önce)
    MEMLEKETE BAK ŞEHRİN GÖBEĞİNE POMPALI TÜFEK GÖRMÜYORLAR,ORDA 24 SAAT EKİPLER DURURKEN.BUNLAR BİLİNEN , BİLİNMEYENLERİ VARIN HAYAL EDİN..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Vay be film gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Malatya malatya bulunmaz eşin.rezillik ya malatya artık yaşanacak yer degil.her zaman birinci adanaydı şimdi birinci si malatya oldu.
    0
    0
    Yanıtla