SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şire Pazarı Esnafından GP'ye 'Bizim İlgimiz Yok' Ziyareti..

Şire Pazarı Esnafından GP'ye 'Bizim İlgimiz Yok' Ziyareti..
A- A+ PAYLAŞ

Gelecek Partisi (GP) Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, geçtiğimiz haftaki Malatya ziyareti sırasında Şire Pazarı'nda, burada esnaf olduğu belirtilen bazı şahısların tepkisiyle karşı karşıya kalmasının ardından, bir grup Şire Pazarı esnafı partinin Malatya Başkanlığı'na giderek, kendilerinin bu olayla ilgilerinin bulunmadığını, yapılanın trol faaliyeti olduğunu bildirdiler.

Gelecek Partisi Malatya İl Merkezini ziyaret eden Şire Pazarı esnafları adına konuşan Mehmet Ercan, yaptığı açıklamada, "Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun şire pazarı esnafını ziyareti esnasında vuku bulan provokatif olayın troller tarafından yapıldığı ve esnaflarla ilgisinin olmadığını kamuoyuna saygıyla sunarız.

Malatya Şire Pazarı esnafı olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Vuku bulan olayla hiçbir ilgi ve alakamız yoktur. Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı Sayın Davutoğlu’nun ve Malatya’mıza teşrif eden Gelecek Partili yöneticilere üzüntülerimizi bildirmek adına Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına ziyarette bulunduk."dedi.

İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan da, "Gelinen noktada halkımız malesef feryat ediyor. Bizi bu hırsızlardan kurtarın diye feryat ediyor. Insanlar intihar ediyor. Bugün Malatya’da bir intihar vakası daha gerçekleşmek üzereyken engellendi. Biz bu ortamda tarihi bir sorumluluk aldık ve bütün ülkeyi karış karış dolaşıyoruz. Bu çerçevede sayın Genel Başkanımızı Malatya’da ağırladık. Biz bu profilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kimse kusura bakmasın, demokrasilerde bütün yasal partiler çalışmalarını sahada yapacaktır. Trollerle kimse bir yere varamaz. Herkese teşekkür ediyorum. Hassaten Şire Pazarı esnafına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Keşke HDP de aynı tepkiyi fetoyede aynı tepkiyi gösterebilmek. Çok iyi olur
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Kafa yapısı aynı, cahil insanlar bağırarak çağırarak bir taraflarını yırtarak tepki verir. Olgun insanlar sandıkta tepki koyar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Gözlüklü provakatör olayları cıkardı. O kişiyi iyi araştırmalılar. Adam meslek lisesi Elektrik mezunuyum diyor videoları var. Sen kim koskoca Prof. adama ders vermek. İnsan az haddini bilir. Bak rezil oldun. Para olsun da ne olursa olsun mantıgındasın!!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Esnaf ekmeğinin ve kazancının derdinde,birileri akp den yolunu bulmanın derdinde.Akp den yolunu bulmanın derdine düşüp şirretlige soyunanlar esnafın ekmeği ile oynadığını esnaf anlamış ve özür mahiyetinde bir ziyarette bulunmuş.Bu incelik ve nezakete tek kelime ile helal olsun.Fotografta gördüklerimin hepsi şire pazarı esnafı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    onlar kim bunlar kim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ALİ (1 yıl önce)
    Şimdi bu duruma ne diyelim.Partiyi ziyaret eden esnafa da trol mü dememiz lazım.Gelecek partisi il yönetimi olarak çırpındıkça batıyorsunuz.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Çok haklısınız, Neyin ziyaretini yapıyor bu arkadaşlar... Ortada çok büyük bir olay mı var...
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (1 yıl önce)
    YAZIKLAR olsun, sizin gibi haber kanalına, YAZIKLAR olsun, sizin gibi esnafa...
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Malatyaya yakışmadı. Malatya misafirperverliği bu değil. Bunu yapanlar Malatyalı olamazlar. Esas üzücü olan başta AKP olamak üzere hiç bir siyasi parti il başkanı yapılan bu çirkin davranışı kınamadı. Akıllara bu sanki önceden kurgulanmış bir olay gibi geliyor. Yazıklar olsun
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    O zaman neredeydiniz. Bunların kaçı şire pazarı esnafı.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Fikret (1 yıl önce)
    40 yıldır şire pazarındayım ilk defa bunları görüyorum bunlar kimin trolleri
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Madem şire pazarı esnafsınız , provokatörler hakkında suç duyurusunda bulunun, yoksa her partiye özür ziyareti yaparsınız böyle
    %60
    %40
    Yanıtla