SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"ŞKÖ'nün Devri İle İlgili Tahsis İşlemleri Sürüyor"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek, şehre kazandırılacak projeleri görüştü.

 Babacan, sosyal medya hesabı üzerinden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yapılan görüşmenin detaylarını paylaştı. Ziyarette, Malatya’ya yapılacak önemli projeler ve destekler ele alındı.

Ziyarette  Şehit Kemal Özalper Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi’nin arazisi üzerine yapılacak eğitim yapılarının ele alındığını açıklayan Babacan, "Şehit Kemal Özalper Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi'nin arazisinin Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilecek kısmında Lisemizi ve Gazi İlkokulumuzu inşa edeceğiz. Burasıyla ilgili tahsis işlemleri sürüyor. Arazinin diğer kısmında ise Kültür Bakanlığı'na tahsisli yapıların şehre kazandırılmasını konuştuk. Sayın Bakanımız’ın ekibi bir çalışma yapacak ve burası, şehrin tam merkezinde çok güzel bir projeyle şehre kazandırılacak. Son proje ortaya çıktığında paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Akçadağ ilçe merkezine bir mesire alanı kazandırılacağını aktaran Babacan, "Akçadağ İlçe merkezinde yer alan rezerv alanın içindeki tescilli alanların Bakanlığımızca dizayn edilmesi için Sayın Bakanımız ile anlaştık. Belediye Başkanımız hali hazırda güzel bir proje hazırladı. Şimdi Bakanlığımız ile işbirliği içerisinde Akçadağ'a, ilçenin tam merkezinde güzel bir mesire alanı kazandırılmış olacak." dedi.

Babacan, ziyarette Malatya’ya verilen desteklerden dolayı Bakan Ersoy’a teşekkür ederek, "Sayın Bakanımız'a, Malatya için her zaman göstermiş olduğu özel hassasiyet ve kolaylık dolayısıyla hassaten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • erol (1 saat önce)
    ŞKÖ nün arazisine 1 Lise 1 İlkokul yapılacak, geri kalanınada Kültür Bakanlığına tahsisli binalar yapılacak, Lisenin atölyeleri, spor alanları, İlkokulun da oyun ve spor alanları hepsi birden o alana sığacak mı? Spor ve oyun alanları olmayan Apartman İlkokulu, Apartman Lisesi mi inşa edilecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (1 saat önce)
    Bu işte bir gariplik yok mu? Malatyanın geçmişi şehrin kültürü ve kent hafızasının yok edilmesi, etnik kadrolaşma ve demografik yapısı ile ilgili tüm projelerin hemen hemen tamamına yakının altından AKEPE Milletvekili Abdurrahman Babacan çıkıyor. Buda yeni çözüm sürecinin bir açılımı mı yoksa? Sıra Cumhuriyet mirası ve Kıbrıs Milli Mücadelesinin en önemli şehitlerinden birisinin adını taşıyan ve gelecek nesillere emanet bırakılacak bir bölge YENİ RANT PROJESİ olarak Malatyalılara sunuluyor.
    %67
    %33
    Yanıtla