Tenis Malatya İl Temsilcisi Dilaver Gür, pazar günü Malatya’da sokak tenisi müsabakalarının yapılacağını duyurdu.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Gür, “Türkiye Tenis Federasyonu büyük bir ilke imza atarak 78 ilde aynı anda sokak tenisi müsabakaları oynanmasını sağlayacak. Gençlik Haftası dolayısıyla yapılacak olan büyük organizasyon kapsamında vatandaşlarımız sokak tenisi oynayacak. Malatya İl Temsilciliği olarak bu organizasyonda yer alacağız. Pazar günü gerçekleştirilecek olan sokak tenisi, Malatya Park alışveriş mağazası önünde 15.00’de başlayıp, 18.00’de sona erecek” dedi.
Tenis sporunun yapılacak etkinliklerle yaygınlaştırılmak istendiğini kaydeden Gür, “Türkiye genelinde tenis sporunu yaygınlaştırmak, geliştirmek, tenis sporunu tanıtmak ve geniş halk kitlelerine yaymak amacıyla bu tür organizasyonlar yapılmaktadır. Bu harika spor, fiziksel beceri temellerinin atılmasına katkı sağlayacaktır. Bunun yanında tenis sporu hakkında bilinen ve bilinmeyen gerçekler bu müsabakalarda anlatılacaktır” diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.