SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Karar Gürses'in

Son Karar Gürses'in
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü, iç transferi hafta içi yapacağı görüşmeler sonrası neticelendirmek istiyor.
  
Dış transfer çalışmalarına play off maçları sonrası hız kazandıran Malatyaspor Futbol Kulübü, hafta içerisinde de iç transferi tamamlamayı planlıyor. İç transferde şuana kadar orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak ile görüşen yönetim, genç oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağladı.
  
Kadroda kalması istenilen futbolcular ile gidecek futbolcuları belirleyen teknik direktör Gürses Kılıç’ın bu konuda son kararını vereceği ve buna göre yönetimin futbolcularla masaya oturacağı öğrenildi. 
  
5 ila 10 Haziran arasında iç transferi tamamlamak isteyen Malatyaspor Futbol Kulübü yönetimi, Temmuz ayına kadarda dış transferde gündeminde olan futbolcularla sözleşme imzalamayı planlıyor. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.201 saniye