SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'li Kadınlardan 'Oğuzhan Asiltürk Umut Ormanı'

SP'li Kadınlardan 'Oğuzhan Asiltürk Umut Ormanı'
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları’nın katkılarıyla yapılan ve Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci , Kadın Kolları Eski Genel Başkanı Ebru Asiltürk, İl Kadın Kolları Yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımı ile  Bölge Trafiğin yanında bulunan alanda “Oğuzhan Asiltürk Umut Ormanı” için ağaç dikme faaliyeti gerçekleştirildi.

Faaliyet öncesi bir açıklama yapan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Oğuzhan Asiltürk’ün hayatı boyunca örnek bir mücadele sergilediğini, Malatya’nın medarıiftihar etmesi gereken bir isim olduğunu, vefat edene kadar aynı zamanda Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı yaptığını belirterek yapılan ağaç dikme faaliyetinin onun adını yaşatmak adına çok önemli bir çalışma olduğunu belirtti.

Bu kapsamda 3 adet Umut ormanı projesi planladıklarını, bu projelerden ilkinin Oğuzhan Asiltürk adıyla Malatya’da, diğer faaliyetlerin ise farklı isimlere yönelik Ankara ve Sivas’ta gerçekleştirileceğini belirtti.

Ekinci, "Malatya’da hem bu anlamlı faaliyeti gerçekleştirmek, hem teşkilat içi bölge toplantımızı icra etmek hem de vatandaşlarımıza yönelik siyasi çalışmalarımızı gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini belirten Başkan Ekinci, bu projenin gerçekleştirilmesinde katkı sunan, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gül ağacı (2 yıl önce)
    Çok güzel hareketler bunlar, ellerinize sağlık abla lar..........her fidan bir can demek......
    0
    0
    Yanıtla