SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stad Localarını Büyükşehir Yapacak

0
Güncellendi - 2017-07-19 17:08:30
Stad Localarını Büyükşehir Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya yeni yapılan stadyumun loca düzenlemesi işini Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı belirtildi.

Projeden kaynaklı bazı eksiklikleri bulunması nedeniyle henüz yeni sezona yetişip, yetişmeyeceği netlik kazanmayan Malatya Stadyumu'nda locaların düzenlenmesi işini Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı paylaşıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından localarının düzenlenmesi ve bazı eksik işlerinin tamamlanması için 6 milyon TL’lik ek bütçe çıkarılan yeni stadyumda, Büyükşehir Belediyesi’nin loca işini yürüteceği, turnikelerin uygun hale getirilmesi işinin ise TFF tarafından yapılacağı ifade edildi.

Stattaki eksiklerden dolayı henüz loca ve kombine satışı yapamayan sarı-siyahlılar, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalara başlamasının ardından yeni sezon kombine ve loca satışlarına başlayacağı öğrenildi.

Yeni stadyumda locaların bölünmesi ile birlikte, soyunma odalarının kapasitelerinin arttırılması, elektronik reklam alanlarının yapılması, acil tahliye merdivenlerinin yeniden düzenlenmesi, basın ve protokol tribünlerinin ayrılması gibi işlerin de yeni sezon öncesi tamamlanması gerekiyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu stadın teslim şartlarının gereksinimlerle alakası olmadığı ortada. Öncelikle teslim şartlarını hazırlayanlar hakkına soruşturma açılmalı. İhalede eksik belirtildiği için firma bu kadar eksiği olan stadı bitti diye teslim ediyor. Bu konuyu hiç bilmeyen birini versek oturur başka statların şartnamelerine bakar, onların eksik olan hususlarının nasıl tamamlandığını inceler, yapacağı şartnameyi buna göre hazırlardı. Bu çağda bunu yapamamak gerçekten çok zor. Bizi kimlerle sınıyorlar hayret ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan44 (6 yıl önce)
    ya kardesim bıttı dıye teslım aldıgınız stada nasıl 6 mılyon tl odenek ayırdınız kimse bu eksıkleri teslim alırken gormedimi yazık coookk yazıkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Koca bir yaz ne yaptınız yetkililer uyudunuz son anlara bu kadar çalışma sığdırdınız görünen o ki aceleye getirip yine elinize yüzünüze bulaştıracaksınız
    0
    0
    Yanıtla