SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sulama Suyu Verilmiyor, Ağaçlarımız Kuruyor"

0
Güncellendi - 2021-06-12 14:39:37
'Sulama Suyu Verilmiyor, Ağaçlarımız Kuruyor
A- A+ PAYLAŞ

Darende İlçesi Balaban- Gökderen Küme Evleri'ne, Gökpınar Sulama Birliği tarafından su olmasına rağmen sulama suyu verilmediği, ağaçların kurumaya yüz tuttuğu öne sürülüyor.

600 nüfuslu Gökderen Küme Evleri'nde yaşayan çiftçiler, sulama projesi alanına 3 km. mesafede olmalarına rağmen su verilmediğini, bu nedenle bahçelerini sulayamadıklarını, meyve ağaçlarının kurumaya yüz tuttuğunu, proje harici olan Başdirek ve Yeniköy mahallelerine (köylerine) su verilmesine rağmen, su yetersizliğinin gerekçe gösterilmesine anlam veremediklerini, sulama sorunlarının çözümü için Gökderen'in de sulama sahasına dahil edilmesini istediklerini, bildirdiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız