SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Su Dolum Tesisi' İçin Taksitle Arazi Satışı

'Su Dolum Tesisi' İçin Taksitle Arazi Satışı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Doğanşehir ilçesinde Erkenek bölgesinde “İmalathane Tesis Alanı (Su Dolum Tesisi)” adı altında 4 arsayı taksitle satışa çıkartıldı.

Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne bağlı Doğanşehir Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlanan ilana göre; Doğanşehir ilçesine bağlı Kınalıtaş Mahallesinde tamamı hazineye ait olan 4 arsa “İmalathane Tesis Alanı (Su Dolum Tesisi)” adı altında satışa sunuldu.  

Erkenek bölgesine yakın alanda bulunan  ve toplam büyüklüğü 31 bin 482 metrekare olan 4 arazi için toplamda 1 milyon 255 bin TL muhammen bedel kondu.  

Satış ilanın da “Satışı yapılan taşınmazların talep edilmesi halinde 4706 sayılı Kanunun 5. maddesine göre satış bedelleri taksitle de ödenebilir. Taksitle ödeme halinde, satış bedelinin en az dörtte biri peşin, kalanı en fazla iki yılda ve taksitlerle kanunî faizi ile birlikte ödenir.” denildi.

4 arsa ayrı ayrı satışa sunulacak ve ihalenin 23 Mart 2022 tarihinde Açık Teklif Usulü ile Doğanşehir Kaymakamlığı hizmet binasının 1. katında bulunan Kaymakamlık toplantı salonunda yapılacak. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan (2 yıl önce)
    Malatya şehir merkezi zafer mahallesi çöşnük mahallelerinde şebeke suyu çok klor kokuyor. Ya klor oranı artırıldı yada kullanılan klor kalitesinde bir sorun var...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Fth@ (2 yıl önce)
    Açtık diye haber yaptığınız çevre yolu kapalı. Bugün şahnahan tarafından gideyim yol kapalı. Madem açmayacaktınız neden haber yapıp fotoğraf çektiriyorsunuz .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emar (2 yıl önce)
    Merhaba Malatya eğitim araştırma hastanesi emar bölümü ihale değişikliği sebebiyle firmanın değişecek olmasından dolayı randevu ve hizmet vermiyor. Lütfen konuyu araştırıp gündeme alirmisin... Kayıt işlemi yapmaya gidiyorsun isim iletişim bilgisi alıp biz sizi arayacaz diyorlar ama arayan soran çalışan yok... Zaten sıra aylar sonra geliyor birde üzerine ihale değişikliği eklenmiş.... Bu ihaleyi zamaninda yapıp yetiştirselerdi kimseyide mağdur etmeselerdi olmazmiydi ....
    %88
    %12
    Yanıtla