SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Yeni Binada

0
Güncellendi - 2022-01-02 03:08:41
Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Yeni Binada
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da uzun yıllardan beri kiralık binalarda hizmet veren Malatya Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, artık kendi kurumlarına ait yeni hizmet binasında faaliyet gösterecekler.

Daha önce Topraksu, Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü olarak hizmt verirken, bu kurumun kapanması ile 2006 ile 2014 yılları arasında Tapu ve Kadastro Müdürlükleri tarafından kullanılan, ancak depreme dayanıksız olduğu için yıkılan binanın yerine Cengiz Topel Caddesi alanda inşa edilen bina tamamlandı. Tapu ve Kadastro Müdürlükleri yeni binaya taşındı.

Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Malatya Kadastro Müdürlüğü, Battalgazi Tapu Müdürlüğü ve Yeşilyurt Tapu Müdürlüğü'nün yeni binalarına taşınması nedeniyle, bu kurumlarda 3 Ocak Pazartesi günü hizmet verilemeyeceği, söz konusu müdürlüklerin 4 Ocak Salı gününden itibaren yeni binasında faaliyete geçeceği duyuruldu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    iş yoğunluğu kalabalık trafik park sorunu gibi nedenler ile yeni yer aranmasına yakında başlanır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kamu kurumları, özel hastaneler ,özel kurslar mutlaka sehirin trafik sorunu olmayan mahallelerine taşınmalıdır, yeni tapu binasının yeri trafik yoğunluğu açısından iyi olmamıştır ,maalesef ilimizde ortak akıl kaybolmuştur ,bir kaç insanın akşam karar alıp sabah uygulamaya koyduğu plan ve programın olmadığı adeta büyük bir köyü andıran adı büyükşehir olan bir ilde yaşıyoruz,bu kanıya Kayseri,adana, Eskişehir, Diyarbakır,konu,Antalya,bursa,Antep,hatay, samsun, Bursa,Kocaeli,Sakarya,Mersin gibi büyüksehirleri gördükten sonra vardigimi belirtmek isterim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    birde otopark olsaydı iyiydi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan (2 yıl önce)
    Korkumuz beyler deresinden sonrasına yapılacağıydı şükür korktuğumuzla karşılaşmadık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Şehir içinde olması çok kötü oldu. Yanlış karar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Bu binanın şehir içinde yapılması çok saçma oldu.yapılan bölgede hem trafik yoğunluğu fazla hem de otopark sıkıntısı var.yanlış şehirleşmeye devam Malatya.açılışta da bir HALAY çekildi mi tamam missss!
    %100
    %0
    Yanıtla