SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan Takıma Destek, Yönetime Tepki

0
Güncellendi - 2021-01-28 00:51:56
Taraftarlardan Takıma Destek, Yönetime Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 22.haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı siyahlıların Cuma günü oynayacağı müsabaka öncesi taraftarlar Nurettin Soykan Tesisleri’ne giderek teknik heyet ve futbolculara başarı diledi.

Yeni Malatyaspor, 29 Ocak Cuma günü sahasında konuk edeceği Karamgümrük maçı hazırlıklarına devam ediyor. Malatya Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakanın hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri’nde yaptığı idmanla gerçekleştiren Yeni Malatyaspor’da hedef İstanbul temsilcisi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak.

Efsane Derebeyleri Derneği ile Kaplan 44 Taraftar Derneği, tesislere gelerek teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu ve başarılar diledi.

Yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen ilk yarıda 27 puan toplayarak ligde iyi orta sıralarda bulunan takımlarının başarısından dolayı Hamzaoğlu’na ve oyunculara tezahüratlarda bulunan taraftarlar, “Hamza hoca sana güveniyoruz. Seni ve tüm futbolcuları seviyoruz. Malatya sizin yanınızda” sloganlarını attılar. Hamza Hamzaoğlu da yapılan tezahüratlara teşekkür ederek ziyarete gelen taraftarlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Efsane Derebeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten, Efsane Derebeyleri ve Kaptan 44 Dernek Yönetimi ve Üyeleriyle Karagümrük maçı öncesinde Yeni Malatyaspor’a destek olmak için tesislere geldiklerini söyledi. Ayten, “Dün, bugün ve gelecekte her zaman futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yanında olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Bizler teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na ekibine ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Kulüp içerisinde yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen ve 4 aydır maaşlarını almamalarına rağmen topladıkları 27 puandan dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Bu başarı Hamza hocanın ekibinin ve futbolcuların başarısıdır. Toplanan 27 puan kulüp başkanı Adil Gevrek’in ve yönetiminin bir başarısı değildir. Adil Gevrek 6-7 ay önce görevine devam edeceğini söylerken artık şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde kulübü yöneteceğini söylemişti. Ancak gelinen noktada bu sözünü tutmayarak şeffaf bir yönetim şekli göstermiyor. Yapılan transferlerde kulübün kasasından ne kadar bir para çıktığını, kulübün ne kadar borcu olduğunu aradan geçen sürede kamuoyu ile paylaşmadı. Mali kongre yapacağını söyledi ancak bunu hala yapmadı. Sayın milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu’nun da belirttiği gibi Adil Gevrek’in istifa ederek mali kongre ve seçim kararı alması lazım” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Erdem (3 yıl önce)
    Benim anlamadığım neden birden bire bir kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor.Bir taraftar olarak bende hesap vermek şartı ile yönetimi başarılı buluyorum.Burda belirttiğim gibi HESAP vermek şartı ile;Tabii bu hesap verilebilirlik MALİ kongrede verilir.Yolsuzluk varmıdır,yokmudur o zaman anlaşılır.Bu arkadaşlarımızı takımlarına verdikleri destekten ötürü kutluyorum.Ama desteğe giderken de Adil Gevrek İstifaaa dersen biraz art niyet ararım.Acaba birilerimi konuşturuyor,bunuda düşünmüyor değiliz. Milletvekili sayın Celal Fendoğluda Adil başkanı başarısız görüp bütün sorumluluğu ona yığmıştır.Ama kendilerinde hiçbir zaman hata görmüyorlar.Adil başkandan fedakarlık isteyenler biraz kendileride fedakarlık etsinler de bizde görelim.Sayın Vekil Biraz Takıma bağış yapsın bizde buna şahitlik edelim,ondan sonra Adil başkanı istifaya davet edelim... Öyle her önüne gelen istifaya davet eder ve başkanda ona göre hareket ederse takımla ilgilenemez ve nemalanmak isteyenlerde böyle bir zamanı bekler.İnşaallah Takımımız düzgün bir istikamette devam eder ve bu sıkıntılar geçici olur.Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (3 yıl önce)
    hiç birini yakınen tanımam hamza hocanın futbolcuların kabahati yok sahada malatya için fedakarca mücafele ettiler, esas suçlu sorunların çözümünde yetersiz kalan başkandır lütfen bunu görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (3 yıl önce)
    Emin kardeşim sana tüm orda bulunan arkadaşlarına teşekkürler inşallah bu tavrınız futbolculara olumlu yansır.Başkanda inşallah gerekeni yapar ya bir önce ne yapacaksa yapsın yada adam gibi çekilip gitsin.Zannedersem futbolcular artık kopma aşamasındalar futbolcular sözleşme feshetmeye başlarsa daha başkan istifada etse parada bulsa bir şeye yaramaz.Adil başkan kısa zamanda ya bir yol aç yada yoldan çekil artık kimsenin tahammülü kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (3 yıl önce)
    Bu işlerin hamza hoca ile ne ilgisi var.Allah ıslah etsin.Yahu adil gevrek paraları yok etmiş ne söyleyecekseniz buna söyleyin.Hocayla,futbolcuyla ne ilgisi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Nerde o eski derebeyleri..Şimdi başına bir efsane koymuşlar..Sözde takımı destekliyorlar..Ama bu takım şampiyonluga da oynasa yine hoca istifa yönetim istifa diyorlar..Sanırım olay farklı ortada paylasilamayan birşey var
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmirli (3 yıl önce)
    Bir yerde şeffaflık , muhasiplik yoksa eğer, illegallık vardır. Bunun Türkçesini yazamıyorum, anlayan anladı...!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (3 yıl önce)
    Düzeltme... Burası tüm Malatyanın vede süper ligde olan bir takım.. bu adamın babasının çiftliği değil ki biz taraftarlara da gelir gider tablosunu açıklamamazlık etsin..! Amatör de klup mü yönettiğini zannediyor bu kişi.. köy takımı mı bura .. bu ne sorumsuzluk.. Boşuna da millet demiyordu bir vakitler AdilGevrek spor.. bir başkasıda mali tabloyu açıklasa kurtulacak mı klup dahi diyor !! Böyle bir bakış açısı olabilir mi? Böyle bir yorum yazan Ya köylüsü yada yandaşları işte..varsın kurtulmasın kulüp ama görelim... Bir yolsuzluk varsa onu da bilelim.. Zorda kalınca Malatyalılar maça Malatyalı yardım etsin demeyi bilen yönetim biz Malatyalılara gelir gider tablosunu açıklamayı çokmu görüyor.. Neden gizleniyor hala? mesela Hikmet Karaman ile tazminatla anlaşıp ayrıldığını herkez bilir.. Peki ne kadar verildi kimsenin bilgisi varmı? Adil gevrek yandaşları burda dilencilik yapıp sms gibi saçma şeyler yapaçağına bençe Adil gevrek önçe gelir gider,mali tablosunu açıklasın.. hatta sonrada kendi eliyle batırdığı şu kulüp için altında ki son model arabalarını şirketini malını mülkünü satsın kulübe bağışla sın da sonra da biz Malatyalılar gerekeni yapalım ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (3 yıl önce)
    Burası tüm Malatyanın vede Malatyanın süper ligde olan bir takımı.. bu adamın babasının çiftliği değil ki biz taraftarlara da gelir gider tablosunu açıklamamazlık etsin..! Amatör de klup mü yönettiğini zannediyor bu kişi.. köy takımı mı bura .. bu ne sorumsuzluk.. Boşuna da millet demiyordu bir vakitler AdilGevrek spor.. bir başkasıda mali tabloyu açıklasa bu babayiğit borcu mu ödeyecek dahi diyor !! Böyle bir bakış açısı olabilir mi? Böyle bir yorum yazan Ya köylüsü yada yandaşları işte..varsın ödenmesin kurtulmasın kulüp ama görelim... Bir yolsuzluk varsa onu da bilelim.. Zorda kalınca Malatyalılar maça Malatyalı yardım etsin demeyi bilen yönetim biz Malatyalılara gelir gider tablosunu açıklamayı çokmu görüyor.. Neden gizleniyor hala? mesela Hikmet Karaman ile karşılıklı anlaşıp ayrıldığını herkez bilir.. Peki ne kadar verildi kimsenin bilgisi varmı? Adil gevrek yandaşlarına burda dilencilik yaptırıp sms gibi saçma şeyler yaptıracağına önçe gelir gider,mali tablonu açıkla hatta sonrada kendi elinle batırdığın şu kulüp için altında ki son model arabalarını şirketini malını mülkünü satda kulübe bağışla da sonra da biz Malatyalılar gerekeni yapalım ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah İdaçlı (3 yıl önce)
    Bir kulübün 1 tane taraftar grubu olur benim bildiğim. Çarşı, Genç FB veya Ultra Aslan vs. Bizde her mahallede bir taraftar grubu var. Bir kere burda bile birlik olunamiyor yıllardır. Herkes kafasına göre taraftar grubu kuruyor. Stada gidiyorsun yok kültürtepeliler, kaplan 44, Derebeyleri, efsane derebeyleri vs.vs. Tribünlerin birbirinden haberleri yoktur. Birisi sarı kırmızı derken diğeri Caney Caney diyor. Bunlar komik duruma düşürür takımı. Taraftar aynı anda ayni şeyi yaparsa rakibi etkiler. Onun için başkanı geçin taraftar grupları bile işini yanlış yapıyor. Her kafadan bir ses çıkınca ortaya saçma sapan bir görüntü çıkıyor. Bir an önce şehir kendine gelmelidir. Yoksa geçen senenin aynısı oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • GENE GELDİM (3 yıl önce)
    Erol bulut istifa dediniz adam fenerbahcenin hocası oldu , sergen istifa dediniz beşiktaşın hocası oldu sırada hamza hoca istifa diyorsunuz oda giderse galatasaray ın başına geçer
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar (3 yıl önce)GENE GELDİM isimli kullanıcı yorumuna
    hamzaoğlu İSTİFA! AMİN! gitsin birazda gs camiasını çileden çıkarsın. ama giderken umut ve kubilay’ını da götürecek!
    0
    0
    Yanıtla
  • hamza hoca istifa diyenler 3 aylık maaşlarını hibe etsin çalıştıkları iş yerine maaşsız geçinsinler. ama başarı elde etsinler. sonra gelsin hamza istifa desinler. yönetimin beceriksizliği kendini klüpten bile üstün görmesi başka suçlu aramayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işlerin hamza hoca ile ne ilgisi var.Allah ıslah etsin.Yahu adil gevrek paraları yok etmiş ne söyleyecekseniz buna söyleyin.Hocayla,futbolcuyla ne ilgisi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • iyi yorum isabetli
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (3 yıl önce)
    Bu taraftar gurubu arkadaşlar geçen yıl takım üçüncü sıradayken yönetim istifa diye bağıranlar kendi futbolcusuna küfür edip takımın bu hale gelmesine sebeb olanlardır yönetime istedikleri kişiye getirene kadar durmayacaklardır takım şampiyon olmuş küme düşmüş zerre kadar umurlarında değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardesim biz efsane derebeyi taraftarlar dernegi sen karistirdin takimini ve armasini sevenler adil gevrek ten artik bu saaattte olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)Esnaf isimli kullanıcı yorumuna
    Adil gevrek istifa. Hamza hamzaoğlu istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle yanıtlarda biri gelmiş gene ... Bunların derdi kendi içlerinden birini başkan yapmak sadece
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (3 yıl önce)
    Emin Aytene helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    EfsaneDerebeylerine emin başkana helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahya (3 yıl önce)
    Helal size derebeyleri takımı bu kötü günlerde yalnız birakmadiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Daha düne kadar Adil Başkanın transferlerini eleştirenler,hocaya futbolcuya laf söyleyenler bunlar değilmiş gibi birde gidip yaptıkları açıklamaya bakın... Şaka gibiler,kendilerini rezil ettikleri yetmiyor gibi Malatya'yı da Rezil ediyorlar.Yazık taraftarlığı bile yapamıyorsunuz. Malatyaspor Başkanını sevseniz de sevmeseniz de saygı gösterilmelisiniz.. Bir de bu efsane derebeyi ne,bir tane Derebeyleri yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Sizin Allah ınıza kurban gerçek Malatyaspot lular bunlar işte şeffaf olmayan yönetimi kimse istemiyor bir Allah ın kuluda çıkıp Adil Gevrek ve yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunmuyor belkide bir kaç gün sonra futbolcularımız alacaklarından dolayı faks çekip sözleşmelerini fesh edecekler çok geç olmadan bir çare bulunulmalı Adil Gevrek İstifaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Harbby (3 yıl önce)
    Malatyaspor camiası bir butundur. Teknik direktöre futbolculara guvenıp baskanı atmak yakısık almaz. Buyuk takımlar bile zorluk cekıyor haksızlık etmeyelim. Baskan borcu acıklasa seffaf olsa bu babayiğit borcumu odeyecek sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Sn taraftarlar gurubu Öncelikle bu takım sahiplenmemiz gereken bizim takımımız.Bu vesile ile takımı ziyaret etmeniz son derece olumlu takdire şayan.Yenisini bulana kadar en iyisi Adil Başkan. Hesap konusuna gelince haklı olduğunuzu söyleyebilirim birazda olsa bizleri aydınlatmasında fayda var.Ben acizane bir hesap yaptım .Futbolcu transfer ödemeleri,7,5 milyon Euro Teknik kadro 1,5 milyon Euro ,Sağlık kurulu ve giderleri 3 milyon TL,Kulüp sportif direktörü ,müdürü diğer personel 3-4 milyon TL,tesis giderleri iaşe giderleri3-4 milyon, Deplasman giderleri 3 milyonTL,Stad giderleri 1,5 milyon TL ,Prim giderleri 8-9 milyon TL altyapı giderleri. 1 milyon, malzeme ve forma giderleri 1,5 milyonTL öngörülmeyen giderler 2 milyon toplamda 110 milyon civarında tahmini gider olabileceğini tahmin ediyorum.Gelilerin ne olduğunu pek tahmin edemiyorum.Birde sayın başkan sözü itibar edilmeyecek bir kişi olsaydı Adem ve Ertaç takıma geri dönmezlerdi.Yinede problemlerimizi birilerini rencide ederek değil akılcı bir şekilde kendi içimizde çözmeliyiz Vefasızlık da etmemeliyiz.Takımımız her ismin üstünde değerli markadır.Sizlere taraftarlarımıza takımımıza başarılar diliyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • O hesabı neye göre yaptin,adil gevrek bir tek sana mı hesapları gösteriyor, tüm malatya camiası istifa beklerken hala adil gevreğin avukatlığını yapıyorsun..taraftar takım elden gidiyor diye karalar bağlarken sendeki bu polyannaciligin nedeni gaflet değilse takıma ihanettir..bir bitmediniz yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu hesaplar tahmini artısı eksisi olabilir.90 yıllarda Malatyaspor’da 2 yıl yöneticilik yaptım iyi kötü gider kalemlerini günün koşullarına göre tahmin edebiliyorum .Gelir kalemlerinin de ne olduğunu bilirim Ancak rakamsal boyutunu bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım Özbek (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Takımın geliri 75-80 milyon civarı yayın geliri,15-20 milyon iddia geliri ayrıca reklam gelirleri ve ayrıca bedava alınıp kaça satıldığı belli olmayan futbolcuların gelirleri. Yani takıma yetecek kadar gelir var düzgün kullanılırsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz aklınız sıra kamuoyuna güya doğru bilgi veriyor gibi mesaj veren bir Adil gevrek taraftarısınız..Takımın giderini aşağı yukarı hesaplıyabiliyorsunuzda ne hikmetse klübün gelirleri ile ilgili zerre kadar bilgi sahibi değil ve bu konuya hiç gitmiyorsunuz.Tıpkı Başkan gibi.Türkiyedeki her vatandaş Nisan 2020 de gazetelerden ve sosyal medyadan Malatyasporun 57 trilyon 550 milyar TL futbolcu satışından gelir elde ettiğini okudu,Tff galibiyet priminin ortalama 2 trilyon,beraberlik priminin de 1 trilyon olduğunu ayrıca bilmemiz gerekiyordu. Bunu kime sorsanız size söyler sayın trol.Ayrıca,Malatya belediyelerinden de 20 trilyona yakın ödenme yapıldı..Herşeye cevap yetiştirdiğin göre bunu da bilmen gerekiyor.Şimdi bu kabaca bahsedilen gelire göre bir hesap yaparsan bu klübün borcunun söylediğin borcun yarısından bile az olması gerektiğini görürsün..Sizinkiler tam bir şark kurnazlığı,geliri kimse bilmesin ama gideri herkes bilsin ve bu gidere ortak olsun.Varmı böyle bir dünya?.İAdil gevreğe mualesef hiçbir Malatyaspor taraftarı artık inanmıyor .Tüm Malatya Adil gevreğin istifa etmesini bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Editörün dikkatına.Bu saim diye yazan şahıs daha önce cengiz diye yazıp sinir bozan yönetime yandaş biri vardı.Aynı onun gibi yazıyor.Onu bir süredir göremiyorduk.Engellendimi ne.Şimdide m.Saim diye yazıyor.O şahısın Kaldığı yerden sinir bozmaya devam ediyor.Uyanık olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Isde taraftarlar malatyalilara bu yakisir teknik heyetine oyunculara Tesekkurler basarilar dileriz isallah 3 puan aliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatya sporumuza bağış kampanyası düzenlensin bağışta bulunalim eminimki benim gibi düşünen yüzbinlerce kişi vardır hep birlikte el ele verirsek bugünleride atlatırız.saygilar selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • helal olsun emin başkana
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu şehrin insanı 5 kuruş vermez kampanyaya falan
    0
    0
    Yanıtla