SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarihi Skordan Sonra YMS'den 'Kadıköy Hatırası'

0
Güncellendi - 2020-12-14 21:17:10
Tarihi Skordan Sonra YMS'den 'Kadıköy Hatırası'
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da karşı karşıya geldiği Fenerbahçe'yi, Adem, Umut ve Youssof'un golleriyle 3-0 yenerek tarihi bir galibiyet elde eden Yeni Malatyaspor, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Soyunma odasındaki sevinci yansıtan fotoğraf, Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından 'Kadıköy Hatırası' mesajıyla paylaşıldı.

Tarihi maçta takımın ilk golünü penaltıdan kaydeden Kaptan Adem Büyük, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Erol Hoca ile Malatyaspor'da 1,5 sezon çalıştık. Çok iyi bir teknik adam. Daha da iyi olacaktır. Hocanın nasıl oynatacağını, neler yapacağını biliyordum. Arkadaşlara anlattım." diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un ikinci golüne imza atan Umut Bulut da, "Haftalardır gelen, üzerine koyan bir Malatyaspor var. Geçen haftaki Başakşehir maçında da iyi mücadele ettik. Mücadelemiz, hırsımız, oyun yapımız üzerine koyarak devam ediyor. Enteresandır. Öyle bir anda Fenerbahçe ile oynuyorum ki gol atmam gereken maç oluyor. Fenerbahçe'ye karşı özel, ayrı bir motivasyonum yok. Sahada kazanmak için hazırlandım. Kısmet, yine nasip oldu." dedi.

Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Semih Kaya da, sosyal medya hesabından "Geldik, Gördük, Yendik" paylaşımı yaptı.

Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından sonraki dakikalarda da 'anlamlı' bir geçen sezon fotoğrafı ile son maçın skorunu yansıtan 'Kadıköy Hatırası' fotoğrafı yayınlandı. Geçen sezon, İstanbul'da oynanan Fenerbahçe- Yeni Malatyaspor maçında, Yeni Malatya 2-1 önde iken, o sezon Fenerbahçe'nin kaptanı olan Emre Belözoğlu 'hakemi aldatarak', o maçın en iyisi Gökhan Töre'ye ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gösterttirmiş, 10 kişi kalan Yeni Malatyaspor önde götürdüğü maçı 3-2 mağlup bitirerek küme düşmeme mücadelesinde çok ağır bir yara almıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • MUHAMMED (3 yıl önce)
    Malatya haber sizin tarihi zafer diye başlık atmanıza hiç gerek yok idi. Geçen hafta hocayı linç ediyordunuz bırakın iyi gün dostluğunu da birgün değil hergün destek verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    gecen yılın intikamını eze eze alan tüm takım rebrik ederim, başkan elini çabuk tut tettehin tapusunu al,5 yıllık kontrat yap, adam müthiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (3 yıl önce)
    Başkan Hamza hoca tüm takım ve emeği geçen herkese teşekkürler.Sizleri yürekten destekliyor başarılarınızın devamını diliyorum.?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Geçen sezon emre denen profesyonel ile birlikte oyununa gelen hakemin yardımı ile 2-1 önde olduğumuz maçı bizi 10 kişi bırakarak elimizden aldılar.Bu maç ile umarım fb bu sezon iflah olmazlar.Yaşa varol kaplanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Umut Bulut>Erol Bulut ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (3 yıl önce)
    Bu resimden sonra kulüpteki pozitif vaka sayısını merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (3 yıl önce)
    Su son resmi iyi hatirliyorum. Belözoglu yaptigi hareket ile Gökhan Töre kirmizi kart almisdi. Halbuki hic öyle degildi. Futbulcularimizi kutliyorum. Emeklerinize saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz (3 yıl önce)
    Sergen Hocayı insafsızca eleştirenler, Sergen hoca gittikten Sonra takın küme düşen takımlar arasında idi.Şimdi aynı kişiler Hamza Hocayı mesnetsizce eleştirdiler.Bu kişilerin Gerçek Malatyalı olduğuna inanmak çok zor.Aynı guruplar Fener Maçında bizleri gururlandıran Takımımızla yorumda bulunmuyorlar.Takımımızla gurur duyduk.Şahane oynadılar Ayaklarına,Yüreklerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hamza hoca çok haklısın sana çok yuklendik bu il turistik gezi yapan hocaları gördü ,sovmenleri gördü ,benim anladığım kadar siz işinizi yapmaya çalışıyorsunuz ,başkanımız geçen yildan ders çıkarmış gibi eğer ödemeler zamanında yaparsa verilen sözler yerine getirilirse bu takım çok iyi işler yapar,bir sözümde ademe futbolu burada bırakmasını ve mutlaka teknik direktör kursuna gitmeli hocalık yapmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Ukalalık had safhada. Çok bilmişler halen taktik veriyor. Yok hoca böyle yapmalıy mış. Yok hoca şöyle yapmalıy mış. Yok şu oyuncu şu dakika da oyundan alınmamalıy mış Bunların nasıl bir akılları varsa artık Galatasarayı Şampiyon yapan Mütevazi Beyefendi hoca Hamza Hamzaoğlu kadro kurarken Bu çok bilmişlere danışacak mış. Oyuncu değiştirirken bu çok bilmişlere soracak mış. Antrenman saatlerini bunlara soracak. Kondisyon yüklemesi lazım mı diye gene çok bilmişlere ne yapmalıyım diye soracak.....!!!!!!! Mış mış da mış. Mişmiş memleketi ne zamandan beri mış mış memleketi olmuş. Çok bilmişler; Arkadaşlarınız sizi mahalle maçlarında bile oynatmıyordu. Lisenin futbol yada voleybol takımın da yedek bile değildiniz. Belki arada bir kızlarla belinizi sağa sola kıvırarak yakan top oynuyordunuz. O kadar. Adamı rahat bırakın. Bırakın ki sosyal baskı oluşmasın. Adamın tarihinde kabul edin ki Galatasarayın başında yerli hoca olarak şampiyonluğu var. Saygı duyalım. Hürmet gösterelim. Tehlike çanları çalmadan, Felaket tellallığı yapmayalım. Kim ki Malatya ismine ve Malatya etiketine katkı sunuyorsa Helal olsun diyelim. Başarıyı alkışlayalım. Başarı göstereni tebrik edelim. Ve kendilerinden başarılarının devamını bekleyelim. Kimse, kimseyi yargılamadan hüküm vermeden infaz etmesin. Hele de yaptıklarına bakmadan.... Herkese selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Herkes Umut Bulut'u eleştiriyor da, 15 maç daha forma giyerse Süper Lig'de gelmiş geçmiş en çok forma giyen futbolcu olacak. Şu habere bakın: Umut, 489. maçını golle taçlandırdı Yeni Malatyasporlu Umut Bulut, Fenerbahçe karşısında Süper Lig kariyerindeki 489. maçına çıkarak Süper Lig tarihinde en çok forma giyen 3. oyuncu oldu. Süper Lig'de 17 sezon forma giyen ve çıktığı 489 maçta 162 kez gol sevinci yaşayan 37 yaşındaki Yeni Malatyaspor'un deneyimli forveti, kariyerinde önemli başarılara imza atıyor. Umut Bulut, Fenerbahçe karşısında Süper Lig kariyerindeki 489. maçına çıkarak Süper Lig tarihinde Oğuz Çetin (503 maç), Rıza Çalımbay'ın (494 maç) ardından Süper Lig tarihinde en çok forma giyen 3. futbolcu oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibo (3 yıl önce)
    Hamzaoğlu olmasa bu takım şampiyon olmasa bile şampiyonluğa oynar bir maç al diye başımıza kahraman yaptınız kimse bir savaş kazanmakla maraşal olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Zom (3 yıl önce)
    Hamzaoğlu olmasa bu takım şampiyon olmasa bile şampiyonluğa oynar bir maç aldı diye adam başımıza kahraman yaptınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Zom (3 yıl önce)
    Hamzaoğlu olmasa bu takım şampiyon olmasa bile şampiyonluğa oynar ikinci Başakşehir olur bir maçı al diye başımıza kahraman yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)Zom isimli kullanıcı yorumuna
    değişik isimlerle üç defa aynı yorumu yazmakta bambaska bir zekanın ürünü hemşerim varolasın
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrudur yorumlar geç yayınlandı önce cepten sonra bilgisayardan yazdım acaba yorumlarım bir sorun nedeniyle gitmedim düşüncesinden kaynaklandı sende Varolası Malatyalı hemşerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaysıcı (3 yıl önce)
    Biliyorum hiç yeri değil ama belki ters etki yapar Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Duydunuzmu A Dostlar Dün akşam Kadıköye 3 Göktaşı düşmüş üzerlerinde Malatya yazıymış hemen ardından yine yer Kadköy ve 3 Şidetinde Demprem olmuş Kadıköyü sallamışda Sallamış Kara BULUTLAR sarmış Kadıköyü
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Galibiyet Pirimi nekadar merak ediyorum ve Bizim zengin iş adamlarınında Pamuk ellerini Ceplerine atmalarını bekliyoruz haydi Beyler kuru alkış yetmez bu Tarihi Bir Galibiyettir
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (3 yıl önce)
    Ben de burada hep bunu yazdım. Eleştiri yapılır ama bakıyorum devamlı hoca gitsin lafları. Düşmanca tavırlar. Olmadı yani. Bu haber sitemiz de sallıyordu. Bugün tüm bunlara gerekli cevabı verdi. Malatyamız hocamız takımımız hepsi bizim. Bugün bu gururu yaşattılar. Hepsine teşekkürler. Güzel yazmışsınız. Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    aylardır diyorum umut ha umut adil ha adil yahu sen daha yeni gelen hocaya hakaret varan saygısızlığa kadar var lütfen takım şehrimizin gözbebeği bizi her yerde birleştiren tek unsur yensekde yenilsekde takıma,başkana,hocalarımıza ve futbolcularımıza sahip çıkalım benim üzüntüm yapılan acımasızca hakaretler. eleştirin ama hakaret etmeyin ricamdır sizin gibi malatyaspor hayranı birisiyim abimi bile önyargısından dolayı bu akşam umut ve kubilay kardeşim utandırdı ve dediği tek şey yanılmışım.iyi günler bizimle hep destek tam destek tebrikler malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (3 yıl önce)
    Hamza hocanın maç sonu açıklamasindan sonra Google'da malatya haber diye aratarak burayı buldum. Ve Hamza hocanin dediği gibi dışarıdakilere gerek yok içimizdekiler bizi yerden yere vuruyor dedi. Yapmayın sevgili Malatya'li kardeşlerim. Takım gayet iyi ve yüreğini ortaya koyarak mücadele ediyor. Takımıniza sahip çıkın çok iyi işler başaracağınizdan eminim. Sağlıcakla kalın. Tüm Malatya'li dostlara selam olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece saygi (3 yıl önce)
    Disiplinden taviz vermeyen ilkeli cesur teknik direktörümüz ve teknik ekini başta olmak üzere sayin başkanımızı yönetimini tüm futbolcu gurubunu masorunu kulüp doktorunu ve malzemesini yürekten kutluyorum...Düzelen her gün herhangi daha iyiye giden bir takım var...Umut Bulut ve Kubilayi yerden yere vuran futbol cahillerini şiddetle kınıyorum. ..38 yaşında ve her maçta aynı disiplinle oynayan Umut bulutu alt yapıdaki oyunculara örnek model gösterebiliriz. ..Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oluncada seviyesiz ve hakarete varan yazılar yaziliyor ve yazdiriliyor.Kubilay için neler yazıldı neler...Ben özelikle bu iki futbolcumuzu tebrik ediyorum. Her küçük düşürücü yazilarla bu iki futbolcumuzun sağlam karakterleri sahada en iyi cevap olmuştur. Aynı şekilde Ahmet iİdizin ikinci bir Tugay Kerimoglu olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Eleştiri yaparken kişilerin gururunu rencide edici söylemlerden uzak duralım bu kendimize yapılan saygısızlıktır. Edep ve kul hakkı sınırları içinde kalmak en büyük erdemdir.Sadece bu macta değil tüm maçlarda bütün takım elinden gelenin en iyisini yaptı. ..tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    bu teteh nerde hiç mutlu değil sanki karelere hiç girmiyor bu akşam süperdi tebrikler malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiralık oyuncular genelde aidiyet problemi yaşarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (3 yıl önce)
    Takımı eleştirip tekrar özelleştiri yapan arkadaşları kutluyorum.Ama halen ayni sekilde yorumlarına devam edenleri agir bir şekilde eleştiriyorum.O kisiler Malatyalı degil.Bir insan taktir eder derdiniz ne sizin anlamadık. Haftaya Kasımpaşa maci daha önemli. O maça konsantre olmamız lazım.Lig uzun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Hamza hocaya evet salliyorduk...umut ve Kubilay gibi oyuncular için...hakliydik cunki ilk defa 1 maçta Hamza hoca nın savunduğu bu oyuncular adam gibi oynadı....ama yine patron tetteydi....Hamza hocayı savunmamız için istikrarlı bir sekilde takım olarak iyi oynamamız gerekli.....umut bulut bugün defansta bile oynadı ama 10 maçtır bir verim gormedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Özür dileriz.Çok eleştirdik,Umut Bulut her zaman böyle devam ederse..Hamza hiocada kalsın biz Sergen Yalçın'ınıda eleştiri yağmuruna tuttuk herkes işini yapacak alınmak yok Tebrikler Malatyaspor tebrikler başkan peruluyuda kazanin artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurzat (3 yıl önce)
    Bu kerneklinin hamza hocayla bir sorunu var galiba her yere yazıp duruyor bunu teknik direktör yapmak lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    fener tarumar oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Adil başkani da unutmayalim başkan hamza hoca Ve bütün takima sonsuz teşekürler Mehmet karataş çok haklisin her büyük çınarin kabuğunda kurt haşeri olur ama hiç zarar veremez Böyle kişiler her yerde çikar biz bize yeteriz
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (3 yıl önce)
    Bu Galibiyet haftalardır Hocamızı ve bazı futbolcuları ağır şekilde ve haksız eleştiren çocuk zihniyetli taraftar görünümlü insanlara ve Malatya Basınındaki bazı şahıslara gelsin, siz destek vermeyin çünkü geçen sene takım düşerken siz destek veriyordunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alpii44 (3 yıl önce)
    Hamza hoca maç sonunda ‘’rakiplere gerek kalmıyor malatya basını ve taraftarı bizi yerden yere vuruyor ‘’dedi.bence bu malatyanın bir ayıbıdır .Ne yazıkkı memleketımizde hepimiz futbolcuyuz hepimiz teknik adamız.Yapmayın hemşerilerim takıma başkana futbolculara sahip çıkınız yıllaca bekledık bu günleri şuan süperligdeyiz ve kötü bi takım değiliz elbette yenecegizde yenilecegizde tek yapacagımız şey hep destek tam destek..şampiyon malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)Alpii44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yüreğinize sağlık, Çok doğru,bende sizin gibi düşünüyorum,Şu eleştirileri bırakıp ,Takımıza destek olmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)Alpii44 isimli kullanıcı yorumuna
    Can çıkar huy çıkmaz hasudiyiz hasudi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hoca çok dolmuş. Gerçekten cok eleştiri yapıldı. Takimi en iyi bilen o.Demekki bildigi bir sey var.Hamza hoca ve ekibinin yaninda olduk.Umut a sahip ciktik.Cikmsya devam edeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Kubilay ve umut böyle oynarsa şampiyon oluruz, vallaha
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Öncelikle tüm takımı yürekli ve cesur oyunlarından dolayı kutluyorum başta Hamza Hoca, Umut ve Kubilay çok güzel cevap verdiler ve iyi utandırdılar bazılarını ama inşAllah bir maçlık değildir bu performansları. Önümüzdeki yıllarda Adem kesinlikle teknik kadroda yer almalıdır. Bu arada geçen sene bize çirkeflik yapan emre beye gelsin bu galibiyet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (3 yıl önce)
    Bu galibiyet hocayı ,umut u sürekli eleştirenlere gelsin.Demek ki ismiyle futbolcu olunmuyor, yüreğini sahaya veren umutla oluyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • TECDE li yanındayız. Maglupda olabilirdik ama sahip cikmak önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Kardeşim artık Allahaşkına bırakın birbirimizi yemeyı kusur aramayı.Yanlış varsa hep beraber düzeltmeye bakalım.Birilerini yermekle kötülemekle bu işler düzelecekse hadi hep beraber kötülüyelim.Şimdi tam birlik olma vaktidir Malatyaya Malatyalıdan başkasından fayda gelmez.Hep beraber sevinelim hep beraber üzülelim.Bu tarihi gece buna milat olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ben umut ve kubilayı izlerken gözlerim doldu.bütün takım halinde çok iyi oynadık.bizim kalibremiz hamzaoğlundan daha büyük olduğu bir kez daha ortaya çıktı.teşekkürler kaplanlarıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (3 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Hamza hoca nın kalibresi Senin futbol bilginden çok daha kalibreli diyelim :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Füze atmışsın hemşerim o nasıl vuruş öyle :)
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ çok haklı. YMS bugün Fenerbahçe karşısında adam gibi futbol oynamışsa, Malatya kamuoyunun sosyal medyada yarattığı baskı ve yönlendirme ile yerel medyanın şimdiye kadarki rezil futbolu deşifre etmesi ve eleştirmesi sayesindedir. Malatya kamuoyu ve Malatya yerel medyası Hamza Hamzaoğlu'na futbol oynatmayı öğretiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)KEREM isimli kullanıcı yorumuna
    Hamza hoca futbolu değil Malatyayı ve Malatyasporlu futbolcuları öğrenmiş oldu.Böylelikle futbolu nasıl oynatacağını da başta sen ve senin gibi iyi gün dostlarına öğretmiş oldu.Futbol sabır işidir.Hamza hoca yeni bir şehire gelmiş yeni futbolcularla bir takım olmuş.Barcelonaya bile Hamza hocayı götür ilk haftalarda başarılı olması çok zor.Adam üstüne koya koya bu haftaya getirdi.Maçtan 2 gün önce arkadaşla muhabbet esnasında belirttim.Bu hafta Malatyaspor yener en kötüsü beraber kalır dedim.Çünkü futbolu bildiğimi sanmıyorum futbolu biliyorum.Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler.Dün akşamki skorun ve oyunun habercisi son 2 maçtır.Son 2 maça bakarsanız bu maçı nasıl aldığımızı anlamış olursunuz.Son olarak Hamza hocanın futbol kariyerini google amcaya sorun bakalım futbolu bildiğini iddia eden futbol cahillerinden kaç gömlek üstünmüş görelim.Malatyasporumuz bugün değil her gün bizimdir.Her maçta yense de yenilse de hep destek tam destek diyerek sahip çıkmalıyız.Geçen seneyi unutmayalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bu Galibiyet o Bücür Spor ahlakından yoksun EMREYE ve Malatydaki Fenerlilere Kapak olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu tebrikler katıliyorum gerçek MALATYALISIN hamza hocaya gitsin diyenler futbol bilgisinde değil malatyada yaşayan bu günkü büyük günkü Aci çekeceklerini tahmin edenler Bize bayram onlara hüsran Böyle mert delikanli bir takim melmeketimin Takimi varken o bu şu takimi destekleyen ve sevmek akili mantik işi değil Bütün MALATYALILARA 44 olanlara hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben de bir türlü anlayamıyorum Malatyaspor varken başka takım neden tutulur. Takımımıza destek olalım. Onların Malatyamız adına ne faydası var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun hemşerim...
    0
    0
    Yanıtla