SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Temel Ağabeyi Bütün Toplum Takip Ediyor"

0
Güncellendi - 2018-06-11 03:31:52
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nde seçim çalışmaları sürüyor. Partinin Genel Başkan Yardımcısı, Malatya il teşkilatı ve milletvekili adayları Doğanşehir’deki esnafları ziyaret ederek talepleri dinledi.

Saadet Partisi Malatya il teşkilatı ve milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Partinin Malatya il teşkilatı, Saadet Partisi Malatya 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 2. Sıra adayı Abuzer Göğüs, 3. sıra milletvekili adayı Yunus Savaş, 4. Sıra milletvekili adayı Mustafa Parlakyıldız, 5. Sıra milletvekili adayı Muhammet İkbal Yıldız,  6. Sıra milletvekili adayı Adnan Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Sorunları dinleyen partililer, çözüm önerilerini anlatarak vatandaşlardan destek istedi.

“DOĞANŞEHİR’DE ESNAF PERİŞAN DURUMDA”

Doğanşehirlilerin sorunlarına değinen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, “Bu ilçede geçmişte de önemli çalışmalar yapmıştık. Çok değerli kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, seçmenlerimiz var. İnanıyoruz ki Doğanşehir’de de Saadet Partisi büyük bir ilgi görüyor. Bunun sandığa yansıyacağını da hissettik. Çünkü insanlar 16 yıllık iktidarın değişmesini istiyor. Ekonomik bir sıkıntı içerisinde esnaf perişan durumda. Tarım ve hayvancılığın önemli merkezlerinden olan Doğanşehir’de tarım, tütün ve hayvancılık yok olma noktasına gelmiştir. Asgari ücret bile elde edemeyecek şekilde çiftçimiz, köylümüz gelir ve geçim sıkıntısı içindedir. Saadet Partisi’nin ortaya koyacağı çözümleri, çareleri ve reçeteleri de dikkatle takip ediyorlar. Genel başkanımızın ortaya koyduğu duruşu, bilgisiyle, tecrübesiyle, birikimiyle, donanımıyla şuanda siyasetin de yıldızı haline gelen Temel ağabeyi de bütün toplum takip ediyor. Bugünkü ziyaretimizde de genel başkanımıza olan teveccühü bir kez daha görmüş olduk. Biz inanıyoruz ki 24 Haziran seçimleri hem Doğanşehir’imiz, hem Malatya’mız hem de ülkemiz için en hayırlı sonuçla sonuçlanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hamit yakup (5 yıl önce)
    Saadet’e verilen her oy CHP nin işine gelir ne diyelim Allah bunları bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • bilgehan (5 yıl önce)
    yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla