SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Telefon Çarpıcısı' Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-08-06 05:34:00
'Telefon Çarpıcısı' Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

9 AYRI SUÇTAN DA ARANIYORMUŞ.. Vatandaşların yanına gelerek konuşmak için cep telefonlarını alan, daha sonra da kaçan şüpheli polis tarafından yakalandı. Aynı yöntemle çalınan 4 telefon ele geçirilirken, yakalanan şahsın 9 ayrı arama kaydının bulunduğu bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

"19.07.2021 günü meydana gelen faili meçhul olayla ilgili Müşteki çevre yolu civarında seyyar olarak bebek elbisesi satıcılığı yaptığı sırada, bir şahsın, bir bahaneyle müştekinin cep telefonunu alarak konuşuyormuş gibi yapıp olay yerinden ayrıldığı beyan etmiş Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Ekiplerince yapılan çalışmalarda şüpheli şahıs tespit edilmiş ve yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir Ayrıca hırsızlığa konu olan maddi değeri 7.000 TL civarı olan 4 farklı telefon ele geçirilerek müştekilerine teslim edilmiştir, ayrıca şahsın 9 ayrı dosyadan aranma kaydının olduğu anlaşılmıştır."

10 BİN TL BULUNAN POŞETİ ATM ÖNÜNDE UNUTTU, BULAMAYINCA..

Bu arada, polise başvuran bir vatandaş, içerisinde 10 bin TL para olan poşeti merkez PTT'deki ATM'de işlem yaparken unuttuğunu, kısa süre sonra döndüğünde bulamadığını bildirdi. Polis, kamera incelemeleri sonucu parayı çalan şahsın kimliğini belirleyerek yakaladı. Çalınan paranın 6 bin 850 TL'si yakalanan şahsın üzerinde bulunurken, hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İSMAİL (2 yıl önce)
    parayı nasıl unutuyor hemde o kadar parayı demek fazla ihtiyacı yokmuş taksiye bin
    0
    0
    Yanıtla