SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tenis Kortu, Basketbol ve Voleybol Sahaları Açılıyor

Tenis Kortu, Basketbol ve Voleybol Sahaları Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Sosyal Yaşam Merkezi’nin yan kısmında yapımı tamamlanan spor sahaları, 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat: 14.00’te gerçekleştirilecek olan açılış töreninin ardından vatandaşların istifadesine sunulacak. İçerisinde Tenis Kortu, Basketbol ve Voleybol sahalarının bulunduğu alanda son kontrolleri gerçekleştiren Başkan Güder, tüm vatandaşların temiz ve nezih bir alanda spor yapma imkanı bulacağının altını çizerek, açılışa tüm vatandaşları davet etti.

Gençlik ve Spor yatırımlarında Battalgazi’ye milyonluk yatırımlar kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Güder, şunları söyledi:

“ Battalgazi Belediyesi olarak tüm gençlerimizi ve vatandaşlarımızı sporla buluşturma noktasındaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Gençlik ve Spor yatırımları noktasında ilçemize önemli yatırımlar kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Gençlerimizin eğitimlerinin yanında rahatça spor yapacağı alanların sayısını arttırarak, onların zamanlarını güzel geçirmelerini sağladık. Hayata geçirdiğimiz gençlik ve spor yatırımlarından gençlerimiz fazlasıyla istifade ediyor. Bugünde Çamurlu mahallemizde bulunan ve Cuma günü açılışı yapacağımız Sosyal Yaşam Merkezimizin yan kısmına kazandırdığımız spor sahalarında incelemelerde bulunuyoruz. 2021 yılı Malatya’mız ve Battalgazi’miz için gençlik ve spor yılı oldu. Milyonluk yatırımlar gençlerimiz ile buluşturuldu, buluşturulmaya da devam ediyor. Bu yatırımlar bu yılda aralıksız devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan aydınlık yarınlarımızı seviyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Sizler bizim her şeyimizsiniz. Onlara yapacağımız yatırımlardan bugüne kadar hiç kaçınmadık. Önceliğimiz her zaman gençlerimiz oldu. Cuma günü yapacağımız açılış törenine tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız