SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terim'i Atan Hakem YMS- Erzurum Maçına

0
Güncellendi - 2020-12-23 22:47:29
Terim'i Atan Hakem YMS- Erzurum Maçına
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 15.haftasında 27 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 15.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 15.haftada 27 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Kemal Yılmaz ile Yusuf Bozdoğan yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Lig'in 15. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler şöyle:

26 Aralık Cumartesi 

16.00 Göztepe-Fatih Karagümrük: Sarper Barış Saka

19.00 Trabzonspor-Galatasaray: Halil Umut Meler

27 Aralık Pazar 

13.30 Gaziantep Futbol Kulübü-Aytemiz Alanyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

16.00 Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Mustafa Öğretmenoğlu (yandaki fotoğrafta)

16.00 Yukatel Denizlispor-MKE Ankaragücü: Özgür Yankaya

19.00 Medipol Başakşehir-Kasımpaşa: Fırat Aydınus

28 Aralık Pazartesi 

16.00 Gençlerbirliği-Hes Kablo Kayserispor: Cüneyt Çakır

16.00 İttifak Holding Konyaspor-Çaykur Rizespor: Burak Şeker

19.00 Fraport TAV Antalyaspor-Atakaş Hatayspor: Ramazan Keleş

19.00 Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor: Arda Kardeşler

Fenerbahçe ligin 15.haftasını bay (maç yapmadan) geçirecek.

FATİH TERİM'İ KIRMIZI KARTLA SAHADAN ATMIŞTI..

Yeni Malatyaspor- BB Erzurumspor maçına atanan hakem Mustafa Öğretmenoğlu, geçtiğimiz Cuma akşamı Fatih Karagümrük- Galatasaray arasında oynanan 13. hafta açılış maçını yönetmiş, Galatasaray'ın 2-1 kaybettiği maçın 69. dakikasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i kırmızı kartla sahadan atmıştı. Terim'in kırmızı kartın ardından, hakem Öğretmenoğlu'na "Maçı katlettin. Onların da hakkını yiyorsun. Git anlat akşam Fatih hocayı attım diye. Terbiyesiz, ahlaksız. Sen bekçi bile olamazsın. Sen nasıl hakemsin ulan Mustafa Öğretmenoğlu." diye hakaret ettiği basında yeralırken, Terim tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSEL: Mustafa Öğretmenoğlu- Fatih Terim (Takvim Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Emrah (3 yıl önce)
    Yani bu haber ve başlıktan ne çıkarmamız lazım okuyucu olarak. Ne kadar gereksiz bir bağlantı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar gereksiz bir yorum. Sen birşey çıkarsan nolur çıkarmazsan nolur. A spor televizyonunda bu olayı bu hakemi ve Malatya maçına verilmesini konuşuyorlardı geceleyin.Demekki çakmadığın anlamadığın bir konuda gereksiz çıkıntı olmayacaksın....
    0
    0
    Yanıtla
  • a spor u okudum cümle bitmeden bıraktım :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bizim Hamza Hocayı atacak Hakem daha Doğmamıştır niyemi ee ALLAH var Hocamızın ağzı var Dili yok gören varmı söylesin
    0
    0
    Yanıtla